Nyár a konyhában a Tefallal
A nyár és az iskolaszünet tökéletes alkalmat kínál a barátokkal, családdal töltött szabadtéri estékhez, finom ételek elkészítéséhez. A grillszezon közepén járunk, minden kertből, erkélyről a grillezett hús és zöldség kellemes illata terjeng. Lássuk, mi mindent grillezhetünk, hogyan tervezzünk meg egy tökéletes, ízekkel és illatokkal teli kerti partit!
A grillezés alapszabálya: ha tökéletes ínyenc élményt szeretnél, akkor igazán jó minőségű alapanyagokkal dolgozz! Szükséged lesz továbbá egy jó grillező készülékre. Soha ne sózd meg a húst grillezés előtt, és ugyanez vonatkozik a zöldségekre is. A zöldségeket szárazon grillezd, és csak utána kend be őket friss fűszernövényekbőll, fűszerekből és szűz olívaolajból készített páccal. Egyre népszerűbbé vállnak a grillezett sajtok is. Ezek közül a legmegfelelőbbek azok, amelyeket kifejezetten erre a célra terveztek, illetve >>>