Kenyér – Reggelire, ebédre, vacsorára
Paul Hollywood: Kenyér – Reggelire, ebédre, vacsorára
Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére.
A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsajátítani – tényleg csak pár egyszerű hozzávalót kell összekeverni -, ám igazán jól csinálni művészet. Aggodalomra semmi ok, bárki elsajátíthatja a kenyérsütés fortélyait, mivel Paul Hollywood ebben a könyvében lépésről lépésre, fotók segítségével mutatja be a tennivalókat. Nemcsak kenyér-, hanem egyéb recepteket, sütéssel kapcsolatos trükköket és egy csomó tippet is ad a világhírű sztárszakács.
A könyvben található kenyér- és kísérőreceptek segítségével az egyszerű hozzávalókból a legfinomabb ételeket alkothatjuk meg, az előételtől a salátákon és a főételeken keresztül egészen a desszertekig. Ez a könyv tehát nem csupán magáról a sütésről szól, hanem a komplett étkezésről.
Fordította: Bosnyák Gabriella
Oldalszám: 224 oldal
Méret: 189 x 246 mm
Kötés: keménytáblás
Ár: 6999 Ft
ISBN: 978 615 5783 906
Megvásárolható itt