Hogyan küzdjük le a tavaszi fáradtságot étkezéssel? (3.)
Felhasznált irodalom
- Cheng YC., Huang YC., Huang WL. The effect of vitamin D supplement on negative emotions: A systematic review and meta-analysis. Depression and anxiety, 2020;37(6): 549–564. https://doi.org/10.1002/da.23025. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32365423/ (2022.04.08.)
- Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége: D-vitamin. TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA HÍRLEVÉL, 7. évfolyam, 2. szám – 2014. március. https://mdosz.hu/hun/wp-content/uploads/2016/03/taplalkozasi_akademia_2014_03_d_vitamin.pdf (2022.04.08.)
- SPRING. 2017. Understanding Anemia: Guidance for Conducting a Landscape Analysis. Second Edition. Arlington, VA: Strengthening Partnerships, Results, and Innovations in Nutrition Globally (SPRING) project. https://www.spring-nutrition.org/sites/default/files/publications/series/anemia_landscape_analysis_guide.pdf (2022.04.08.)
- OKOSTÁNYÉR felnőtteknek: https://www.okostanyer.hu/wp-content/uploads/2021/11/OKOSTANYER_felnott_A4_2021.pdf (2022.04.06.)
- Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége: TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA HÍRLEVÉL, V. évfolyam 2. szám – 2012. február. https://mdosz.hu/hun/wp-content/uploads/2016/03/taplalkozasi_akademia_2012_02_mit%20tegyunk%20a%20tel%20vegen.pdf (2022.04.20.)
- Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége: TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA HÍRLEVÉL, V. évfolyam 3. szám – 2012. március. https://mdosz.hu/hun/wp-content/uploads/2016/03/taplalkozasi_akademia_2012_03_vitaminhiany.pdf (2022.04.20.)
- European Food Information Council: Are seasonal fruit and vegetables better for the environment? (Last Updated: 09.09.2020.) https://www.eufic.org/en/healthy-living/article/are-seasonal-fruit-and-vegetables-better-for-the-environment (2022.04.06.)
- Felelős Gasztrohős: Áprilisban szezonális alapanyagok. https://gasztrohos.hu/tipp/aprilisban-szezonalis-alapanyagok (2022.04.10.)
- Felelős Gasztrohős: Májusban szezonális alapanyagok. https://gasztrohos.hu/tipp/majusban-szezonalis-alapanyagok (2022.04.10.)
- Dobos-Kufcsák Judit: Az immunrendszer támogatása a konyhában. https://mibolmennyitegyek.hu/cikkek/2158 (2022.04.06.)
- Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége: Mit(t)ehetünk az immunrendszerünk támogatásáért? TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA HÍRLEVÉL, 14. évfolyam, 9. szám – 2021. szeptember. https://mdosz.hu/hun/wp-content/uploads/2021/09/mdosz-taplalkozasi-akademia-hirlevel-2021-09-mit-hetunk-az-immunrendszer-tamogatasaert.pdf (2022.03.31.)
- Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége: A D-vitamin és az 1-3 éves gyermekek tápanyagigénye, táplálkozási szokásai. TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA HÍRLEVÉL, 14. évfolyam, 3. szám – 2021. március. https://mdosz.hu/hun/wp-content/uploads/2021/03/mdosz-taplalkozas-akademia-hirlevel-2021-marcius-d-vitamin-1-3-eves-gyermek.pdf (2022.03.31.)
- Dobos-Kufcsák Judit: Egészséges bélflóra a jókedvért. https://senior.mibolmennyitegyek.hu/cikkek/59 (2022.03.30.)
- Kiss-Tóth Bernadett: Az ásványi anyagok szerepe a szervezetben 2. rész. https://senior.mibolmennyitegyek.hu/cikkek/10 (2022.03.30.)
- European Food Information Council: The importance of omega-3 and omega-6 fatty acids. (Last updated: 27.03.2019.) https://www.eufic.org/en/whats-in-food/article/the-importance-of-omega-3-and-omega-6-fatty-acids (2022.03.30.)