Áfonyás fagylaltos szendvics
4 adag – elkészítés 10 perc
● 540 g görög joghurt
● 210 g fagyasztott áfonya
● 2 evőkanál folyékony méz
● 24 db vajas keksz
1. Előző nap ossza a joghurtot jégkockatartókba, és fagyassza egy éjszakán át.
2. Másnap tegye a fagyasztott joghurtkockákat, a fagyasztott áfonyát és a folyékony mézet a turmixgép tartályába.
3. Válassza ki a „Sorbet” programot, nyomja meg a „Start | Stop” gombot, és szükség szerint keverje meg a keveréket a passzírozóval.
4. A program végén nyissa ki a fedelet, és készítsen szendvicseket úgy, hogy egy kanál jégkrémet két vajas keksz közé helyez, majd óvatosan nyomja meg, hogy a jégkrém a kekszek között összenyomódjon.
Tipp: Turmixolás után próbáljon meg hozzáadni néhány egész áfonyát.