Mihályi® Patisserie
A MIHÁLYI® PATISSERIE 2023-ban ünnepli tizenötödik születésnapját. A DINING GUIDE 2018 óta négyszer is az ÉV CUKRÁSZDÁJA díjjal ismerte el Mihályi László desszertszalonjának teljesítményét. Az alapító Mihályi László klasszikus cukrász, a francia cukrászati stílus magyarországi úttörője és meghonosítója. Dolgozott számos helyen, Ausztriától Norvégián át Sanghajig, de többször megfordult és tanult Japánban és Franciaországban is. Az elhivatott szakember karrierjének számos előkelő állomásán, külföldön megszerzett tudása és tapasztalata garantálja a váci cukrászda kiválóságát. Amit Mihályi László képvisel a cukrászatban, azt nagyon kevesen tudják az országban, cukrászdája hosszú évek óta töretlen sikerrel üzemel. A csúcsminőségű alapanyagokkal készülő desszertek választékában megtalálhatók a tökéletesen elkészített magyar klasszikusok, a mára már ikonikussá vált Dobos desszert, továbbá a „Csík” somlói, a Rákóczi túrós és az Eszterházy Art Cafe, de a választék részét képezik formabontó megvalósítások is, francia és olasz inspirációk. A Mihályi Patisserie teljesítményét az Audi Dining Guide TOP100 Étteremkalauz 2023-ban is a Dining Guide Hungarian Pasty Shop Best of The Best díjával értékeli. Ebbe a 2022- ben bevezetett új kategóriába csak a minimum két alkalommal az év legjobb teljesítményét nyújtó helyek kerülhetnek.