Tavaszváró mini-SVÉT
6 SVÉTterem, 12 étel, 1 világnézet – 2019. február 23-án Szigetmonostoron, a Rosinante Fogadóban
Február végére pont elég a télből. Az évszak távozását a szigetmonostori Rosinante Fogadó egy tavaszváró eseménnyel sürgeti meg. Minél többen vagyunk, annál hamarabb itt a tavasz. Aki tudja, segítsen abban, hogy életre keljen sokunk és a Rosinante Fogadó ezen kívánsága.
MELY STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTERMEK LESZNEK OTT AZ ESEMÉNYEN?
- Kistücsök Étterem (Balatonszemes) – Jahni László séf
- Nomád Hotel és Glamping (Noszvaj) – Simon János séf
- Viator Étterem és Borbár (Pannonhalma) – Gyurik Gábor séf
- Macok Bisztró és Borbár (Eger) – Macsinka János séf
- Almalomb-Kulináris Kitérő és Találkozóhely (Hosszúhetény) Illés Roland séf
- Rosinante Étterem és Fogadó (Szigetmonostor) – Jónás Gábor séf
A hat étterem séfjei kóstolómenükkel készülnek, melyeket 1000-2500 Ft/adag áron lehet megvásárolni. A rendezvény a Rosinante Fogadó belső helyiségeiben zajlik, de a program idejére a kertben fűtött sátor is lesz.
HOL LEHET REGISZTRÁLNI?
A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A vendégeket a sokadalom elkerülése érdekében a Rosinante Fogadó három turnusban fogadja. A szervezők azt kérik, hogy csak azok regisztráljanak, akik biztosan el tudnak jönni február 23-án, mert a ház befogadóképessége limitált. Jelentkezni 2019 január 23-tól lehet a férőhelyek erejéig lehet az alábbi linken.
12.00 Első turnus
14.00 Második turnus
16.00 Harmadik turnus
KIEGÉSZÍTŐ PROGRAMOK
Az eseményen lesz mini piac, ahol a vendégek megkóstolhatják a szigetmonostori helyi termékeket, a szervezők gyerekbarát szállodaként pedig programokkal készülnek a legkisebbeknek.
EGY KIS SVÉT GYORSTALPALÓ
Több kiváló étterem összefogásával a Szentendrei-szigeten található Rosinante Fogadóban 2012 februárjában jött létre az első gasztrorandevú, amely közel hozta egymáshoz a fogékony közönséget és az akkor még nyolc innovatív vidéki konyhát vezető séfet. A jelenleg 17 vidéki étterem közös nevezője a minőségi konyha és a szívből jövő vendéglátás. A cél mindezek népszerűsítése évi egy nagy, illetve több kisebb rendezvény keretén belül azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az ínyenc utazók fókuszába új, kevéssé ismert kulináris desztinációk kerüljenek.