Ragacsos gyömbéres pulykaszárny fóliában sült édesburgonyával
Hozzávalók 4 főre: 2-3 db pulykaszárny, só, bors, A szószhoz: 2 ek méz, 1 ek mustár, 2 ek Worchester szósz, 2 ek szójaszósz, 1 db 4 centis gyömbér lereszelve, 1 dl sör, 4 db édesburgonya, 1 csokor snidling, 2 dl tejföl.
A szárnyakat sóval,
borssal bedörzsöljük, egy éjszakát állni hagyjuk. A szósz
hozzávalóit összekeverjük, a húsra öntjük, és 180 fokos
sütőben lefedve 40 percig sütjük. A fóliát levesszük a húsról,
és időnként megöntözve a szósszal további 30 percig sütjük.
Az édesburgonyát alufóliába csomagoljuk, és a sütőben kb. 30
perc alatt puhára sütjük. A szárnyat az édesburgonyával
tálaljuk, snidlinggel megszórt tejföllel tálaljuk.