Napi fagyi – Csokikekszes krémfagylalt

Itt a jó idő!
Az ausztrál prémium konyhai gépeket gyártó és fejlesztő Sage, könnyen elkészíthető fagylalt recepttel kedveskedik azoknak, akik szeretnének izgalmas felfedezésre indulni az ízek birodalmában.

Csokikekszes krémfagylalt

A csokikekszes krémfagylalt kiválóan alkalmas arra, hogy az otthon felhalmozott édességeket felhasználjuk egy hűsítő finomság elkészítéséhez. Egy literre elegendő adaghoz ugyanis 6 darab csokis kekszre, 1 kiskanál vanília kivonatra, 160 g cukrozott sűrített tejre, 250 ml habtejszínre és 250 ml tejre van szükség.

Elkészítés

  • Öntsd bele a habtejszínt, a sűrített tejet és a vanília kivonatot egy nagy kancsóba és keverd össze. Ezt követően hűtsd le a hűtőben.
  • Miután lehűtötted, öntsd bele a keverőtálba. Állítsd be a fagylaltgépet a kívánt beállításra és keverési fokozatra.
  • Amikor a készülék jelzi, akkor add hozzá a csokiskeksz darabokat
  • Ha a mixtúra kellően megfagyott, öntsd át egy fagyálló edénybe és maximum 1 héten keresztül tartsd a fagyasztó szekrényben.

„Az ízletes és egészséges házi fagylaltok fogyasztása semmihez sem fogható gasztro élményt jelent, amivel még teljesebbé tehetjük a nyári kikapcsolódást, valamint a közös összejöveteleket” – hangsúlyozta a Sage szakembere.