Málna The Pastry Shop
Az ötéves óbudai Málna The Pastry shop a megnyitását követően rögtön Magyarország egyik meghatározó, minőségi cukrászdájává vált. Az egység társtulajdonosa, szakmai vezetője az elismert, komoly szaktekintélynek számító Kolonics Zoltán, a Gerbeaud egykori főcukrásza. A nagyon komoly, modern felfogású, francia stílusú cukrászda a cukrász és felesége, Ágnes családi vállalkozásaként működik. Kolonics Zoltán gondolkodásmódját a tradicionális magyar cukrászat megújítása, a desszertek kortárs látásmódú újrafogalmazása vezérli. A Málna desszertkoncepciói nagyon komolyan összerakott desszertek, amelyek minősége a magyar mezőnyben magasan a legjobbak közé emeli a Málnát. A cukrászat nagyon finom, érzékeny összeállítású süteményekkel hódit. Signature desszertnek számítanak a Kávésmálnás Opera, a „Málna”, a Lactée-karamell-málna, az almás pite, és az Esterházy is.