Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Itt az ország legjobb koktélbárjainak listája (2.)

Black Swan Lab Budapest

A Black Swan Lab Budapest a hazai bárélet erős fellegvára, az országosan elismert Ódor András bartender első nagy vállalkozása. A bár már a megnyitását követően gyorsan nagy népszerűségre tett szert. Az elegáns, finom hangulatot árasztó, kicsit titokzatos egység törekszik a legérdekesebb progresszív koktélok keverése mellett a magyar bárkultúra népszerűsítésére, a vendégközösség edukációjára. A Black Swan gondolkodásmódját a legmodernebb technológia mindennapi használata, a magas színvonalú koktélkultúra megteremtése, és a tágabb értelemben vett, az izgalmas spiritekkel létrehozott gasztronómiai élmények határozzák meg.

Barside

A Barside Ódor András és családja saját kezűleg kivitelezett professzionális koktélbárja. Jól eltalált kreatív tér, nagyon könnyed, barátságos koncepció jellemzi. A magát nagyon bátran csak egyszerű bárnak nevező egység koktél kínálatának filozófiája a hagyományokból építkezik, de a modern kulináris technikák és a kortárs trendek határozzák meg a végeredményt. A fesztelen, kötetlen hangulatú beltér, a magas minőségű alapanyagok, a szakavatott hozzáállás együtt a mindennapokban is különleges koktélélményt kínálnak.

Blue Fox The Bar

A Blue Fox The Bar a belvárosi emblematikus Kempinski Hotel Corvinus Budapest koktélbárja. Az elegáns szálloda hangulatához jól illeszkedő beltérben az átlagos szállodai bároktól eltérően egy magas minőségű, professzionalista koktélbár koncepció jelenik meg. Az alapvetően kötetlen, casual hangulatú bár kínálatában az ismert klasszikus koktélokat interpretálják sok esetben progresszív megközelítésben. A Blue Fox nagy hangsúlyt fektet a magas minőségű és érdekesebb alapanyagokra és a belőlük készített kevert italokra, amelyek mára a bár signature cocktail-jaivá váltak.

Boutiq Bar

Túlzás nélkül mondható, hogy a kortárs magyar koktélbár kultúra megteremtője Nagy Zoltán és egysége, a Boutiq Bar. Az itthon nagyon hamar közönségsikert is magáénak tudó Boutiqot már 10 évvel ezelőtt a Drink International nemzetközi szaklap komoly elismeréssel jutalmazta, a világ 50 legjobb bárja közé sorolta. A magyar bárkultúra egyik legerősebb motorjának számító Nagy Zoltán koktélokról alkotott képe, innovatív megközelítésben meghatározott italkoncepciói kihagyhatatlanná teszik a Boutiq Bart a műfajt kedvelő és értő közönség számára is.

GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar

Az érlelt párlatok, szeszes italok forgalmazásával foglalkozó Whisky-Net egysége a GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar. A több mint 500 féle röviditalt és gazdag koktél választékot felvonultató egység a világ bármelyik klasszikus koktélját elkészíti a bár gazdag párlatválasztékából. A magas színvonalon teljesítő bár az izgalmas koktélkínálatát négy csoportba sorolja, a frissítő, fűszeres, édeskés, extrém kategóriákba, az erősségének megfelelően pedig egy „ABV csúszkán” a LOW-HIGH felirat közé helyezi.