Habos desszertkávékkal, pukkanó gyöngyös frissítőkkel és pezsgő eszpresszókkal kezdődik a sellőmesébe illő nyár

Megérkeztek a Starbucks nyári italkülönlegességei

A Starbucks idén egy huncut csavarral már májusban meghívja vendégeit a nyár első kortyára. A napfényes szezon a kávézólánc új nyári kínálatával indul, ahol minden ital egy frissítő kaland – pukkanó gyöngyök, habkönnyű desszertkávék és citrusos eszpresszók hívogatnak, akár egy nyári tengerpart, ahol még egy sellő is boldogan megmártózna.

Pukkanó gyöngyök és trópusi hullámok

A kávézólánc frissítő újdonságaiban a nyári szórakozás és felszabadultság egyesül. Az egyik újonc ráadásul olyan élményt rejt, amilyet eddig még nem kínált a Starbucks. A Melon Flavour Starbucks Refresha® ital gyöngyöző textúrájával és sárgadinnye zamatával pillanatok alatt rabul ejti az érzékeket, miközben a pukkanó dinnyegyöngyök* játékosan idézik meg a nyári kalandok könnyed hangulatát. A nyár sláger frissítője kókuszitalos növényi tejalternatívával is kérhető, így a Melon Flavour Coconut Starbucks Refresha® ital extra krémességgel és trópusi hangulattal képes feldobni a napot.

Egy kis olasz flört a pohárban

A forró nyári napokhoz tökéletes választás a Starbucks új desszertkávéja, a Tiramisu Cream Iced Latte, amelyben a csilingelő jégkockák, a karakteres eszpresszó, a rétegezett kávés öntet és a selymes tej tökéletes egyensúlyát a mascarpone ízvilágú Cold Foam koronázza meg. A Tiramisu Frappuccino® blended beverage gazdag, krémes textúrájával teszi még teljesebbé a jeges kávéélményt – miközben modern köntösben idézi meg a klasszikus desszertet.

Szikrázó kávé, a nyár pezsgő visszatérője

A szezonális kínálatban ismét elérhető a jegeskávé-rajongók nagy kedvence. A Tonic Water Sparkling Espresso a Starbucks® Espresso Roast karakteres jegyeit ötvözi pezsgő tonikkal, friss lime-mal és jéghideg frissességgel – egy olyan élmény, amit még egy sellő is örömmel kortyolna el egy napsütötte zátonyon.

Mindenkinek jár a saját sellőital

Legyen szó jeges vagy forró kávéról, dupla vagy tripla eszpresszóról, koffeinmentes változatról vagy egyedi ízkombinációkról – milliónyi variáció áll rendelkezésre. A hagyományos tejet bármelyik italban növényi alternatívára cserélhetjük**, a tetejére kérhetünk tejszínhabot vagy Cream Cold Foam-ot, sőt még a pörkölés típusát is kiválaszthatjuk. A Starbucks Blonde® Espresso Roast világos pörkölésű, lágy és kiegyensúlyozott ízvilágú, míg a sötétebb pörkölésű Starbucks® Espresso Roast markánsabb, gazdagabb aromájú.

*A gyöngyök apró méretük miatt fulladásveszélyt jelenthetnek, ezért ezek az italok kisgyermekek számára nem ajánlottak.

**A Cream Cold Foam kivételével.