Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Érzékszervi Kánaán és Michelin-csillagok a Lexus LBX pop-up shown

Ilyen lenne minden hétköznap, ha az új Lexus LBX kormányát fogná meg reggelente, állítja a Lexus a minden érzékszervre ható, különleges pékségének metaforájával. A vendégek korábban soha nem tapasztalt kulináris és érzékszervi élményeknek lehetnek részesei Mory Sacko Michelin-csillagos séf süteményei társaságában a La Verrière du Marais-ban november 23.-án és 24.-én. Ez az esemény zárja le a Lexus LBX bevezetését ünneplő pop-up sorozatot Európában.

A Lexus a vadonatúj LBX – a márka számára mérföldkőnek számító modell – bevezetésének megünneplésére 2023-ban Európa-szerte egy sor különleges élményt kínáló rendezvényt szervezett. Mindegyik esemény a „hétköznapi” helyzetek „rendkívülivé” emelésére összpontosított. A sikeres milánói, londoni és madridi események után a sorozat utolsó állomása Párizsban lesz – a hagyományos sarki pékséget „különleges pékséggé” változtatva.

November 23-án és 24-én a Lexus a La Verrière du Marais-ban (5 Rue Saint-Merri, Párizs, 75004) látja vendégül a párizsiakat, hogy egy pillanatra megálljanak és kipihenjék a városi életet fáradalmait a tökéletes vendéglátásnak köszönhetően. Az „Omotenashi” – a márka fő értkeként szolgáló páratlan vendégszeretet –, a Lexus alapértékének megtestesítőjeként a vendégeket egy igazi kulináris elmerülés várja, a fényűző, gondosan összeállított menütől kezdve egészen a tágas helyiség berendezéséig és dekorációjáig.

A Lexus a neves séffel, Mory Sackóval működik együtt, hogy életre keltse az „különleges pékséget”. Mory Sacko az esemény gasztronómiai élményeibe a saját nagyra becsült stílusát fogja belevinni.

Az esemény a sütés folyamatát fogja utánozni a kezdetektől a végéig. A vendégek végigjárják az előkészületek, a sütés és a kóstolás fejezeteit, mielőtt megnézik a „plat du jour”-t, ahol az új LBX-et tálalják fel, és dinamikus fényekkel veszik körül, amelyek az LBX 4 különböző színéhez illeszkednek.

Az instagram fotókon is rendkívül jól mutató pezsgőtartó pezsgőbuborékok gyűjteményével veszi körül a vendégeket, amelyek a sütés könnyű és levegős hatását szimulálják.

Ezután következik a sütőszínpad, ahol a vendégek meleg fényárban úszó, izzó fényeken és a ropogó tészta megnyugtató ASMR-hangjain keresztül haladhatnak át, ami magával ragadó, több érzékszervet is megszólító élményt nyújt.

A Lexus büszke japán örökségét és az ikonikus japán konyhát idézve a vendégeket a sushi futószalagokon megjelenő édes és sós ételek ínycsiklandó választéka várja.

Az esemény csak két napig tart nyitva, és egyedülálló lehetőséget kínál a vendégeknek, hogy a látás, a tapintás, a szaglás és az ízlelés multimodális integrációján keresztül tapasztalják meg az LBX-et.

Tommaso Grassi, a Lexus Europe kommunikációs és ügyfélélményért felelős vezetője megjegyezte: „Csodálatos volt látni, ahogy az LBX filozófiája életre kelt az idei pop-up rendezvénysorozaton, amely innovatív módon mutatja be az európai közönségnek az új modellt és mindazt, amit képvisel. Izgatottan várjuk, hogy az utolsó párizsi rendezvényünkkel zárjuk a sort: ezúttal a luxus kulináris elmélyülésre összpontosítva. Az elismert Mory Sackóval való együttműködés tökéletes választás volt, hiszen ő a kortárs francia konyha egyik legkiválóbb alakja, aki természetesen a japán kultúra iránti szenvedélyét is magába olvasztja. Biztos vagyok benne, hogy párizsi és nemzetközi közönségünk valóban át fogja érezni, hogy az LBX hogyan teszi a hétköznapi pillanatokat különlegessé, az újragondolt pékségen keresztül.

Az LBX:

A vadonatúj, öntöltő hibrid LBX az eddigi legkisebb Lexus, de teljes mértékben megérdemli mérföldkőnek számító modell státuszt, hiszen lebontja a hagyományos luxushierarchiát, és megváltoztatja a márkát Európában. A Lexus jól bevált SUV-kínálatán belül új formákkal fokozza vonzerejét a fiatalabb közönség és azok irányába, akik korábban nem vették számításba a Lexust.

Tudjon meg többet a vadonatúj Lexus LBX-ről: https://newsroom.lexus.eu/world-premiere-of-the-all-new-lexus-lbx/.

Mory Sacko:

Mory Sacko 2020-ban nyitotta meg a MoSuke nevű fine dining éttermét, amelyben a Japán és kultúrája iránti szeretetét a francia és afrikai konyhával ötvözi. A MoSuke 2021-ben bekerült a Michelin-kalauzba, és megkapta első csillagát.