Ajándékötlet a konyhába (10.) – Himalája kősó sütőlap
Karácsonykor sok fa alá kerülnek kisebb-nagyobb háztartási gépek, amelyek nemcsak hasznos és tetszetős ajándékok lehetnek, hanem kényelmesebbé tehetik az otthoni teendőket.
A Himalája kősó sütőlap egy sokoldalú egészséges gasztrotermék. Ízesítésre, sütésre, grillezésre, melegen és hidegen tartásra, fagyasztásra, tálalásra, szervírozásra egyaránt alkalmas.
Alapanyaga ugyanaz, mint minden Himalája sóból készült terméknek. Tiszta, kezeletlen, adalékanyag mentes, 100% természet. A sütőlapon készített húsokat, zöldségeket a Himalája só átjárja, és a benne lévő ásványi anyagokkal, nyomelemekkel gazdagítja azokat.
Zsiradékmentes sütést, párolást tesz lehetővé, ez a tulajdonsága az egyik legegészségesebb ételkészítési móddá teszi. Használható gázégőn, sütőben, grillrácson, faszénen és fagyasztóban is.
Különleges kristályszerkezetének köszönhetően jól bírja a hevítést, jó hőtartó és a fagyasztásnak is ellenáll. A só antibakteriális anyagának köszönhetően szárazon vagy kevés vízzel tisztítható.
emaki.hu