Ősszel is bőven van mit tenni (és enni) – Hasznos alkalmazások az új évszakhoz

tt az ősz: kezdenek barnulni és hullani a falevelek, a reggelek ködösek, a nappalok és éjszakák pedig egyre esősebbek. A hőmérséklet lehűl – bár kifoghatunk szép napokat –, a körülöttünk létrejövő új világ pedig remek friss lehetőségeket kínál. A HONOR pár okostelefonos alkalmazással kínál lehetőségeket arra, hogy kihasználjuk ezt.

♨️ Süssünk, főzzünk

– Az évszakváltozás új terméseket és ételtípusokat is hoz, amik megismerésére és rendszerezésére remek a BigOven. Szerezzünk és tároljunk új recepteket, hogy finomabbnál finomabb ételeket készítsünk például sütőtökből vagy gombákból. Ráadásul ha már egyre többet vagyunk otthon, legalább finomságokkal telhet az idő.

🍂 Ismerkedjünk a növényekkel

– Ha nem otthon maradnánk, hanem kirándulnánk egyet, akkor nagyon jól jöhet a LeafSnap, ami fotók alapján azonosítja be a fákat és virágokat. Egyrészt izgalmasabbá teheti a kiruccanást, másrészt jópofa lehet megismerni akár csak a közvetlen környezetünkben lévő növényeket. Ha pedig épp egy HONOR 200 vagy egy HONOR Magic V3 van nálunk, akkor kiváló kameráikkal szebbnél szebb fotókat is készíthetünk.

💤Egy jó alvás sok mindent megold

– A nappalok rövidülésével egyrészt egyre fáradtabbak lehetünk, másrészt mentális egészségünknek sem tesz túl jót a folytonos sötétség. A Clementine segít rendszerezni alvásainkat, hogy rendesen ki tudjuk pihenni magunkat, és így javítsunk pszichénken is az általa javasolt „ hipnoterápián” keresztül.

📺 Zárjuk ki a külvilágot

– Ha pedig inkább bekuckóznánk és filmeznénk vagy zenét hallgatnánk, az is egy kiváló lehetőség. A rengeteg streaming app szuper opciókat biztosít, hogy egy forró teával vagy kávéval az ölünkben izgalmas sorozatokkal vagy szórakoztató podcastekkel töltsük az egész hétvégét. A HONOR pedig ebben is partner, ugyanis kiváló akkumulátorainak köszönhetően fel sem kell kelnünk, hogy töltsük a telefonunkat.

Kapcsolódó podcastok a PodCars és a Begurulva youtube, valamint videa csatornákon!