Újrahasznosítás?

#TefalSoRecycled

Mostanában igazán sok időt töltünk a konyhában, ami azért nem mindig egyszerű helyzet, mindenesetre gyakran arra késztet minket, hogy jobban megvizsgáljuk a környezetünket. Tényleg képesek voltunk felhasználni az összes alapanyagot, amit megvettünk? Sikeresen újrahasznosítjuk az összes hulladékot a háztartásunkban? A minket körülvevő berendezések valóban környezetbarátok, ahogy a megvételükkor ígérték, és ami mostanra meghatározó szempont már a vásárláskor?

Talán a legtöbb kérdésre, mely felmerül bennünk egy hosszabb otthontartózkodás során, pozitív választ tudunk adni. De mindig van lehetőség a fejlődésre, éppen ezért mutatja be a Tefal a 100 %-ban újrahasznosítható alumíniumból készült SoRecycled környezetbarát serpenyő termékcsaládját! Ráadásul kiváló minőségű titánium tapadásmentes felülettel rendelkeznek, így tovább használhatjuk azokat a konyhában, mint ahogyan azt megszoktuk!

TEFAL TIPP

A TEFAL So Recycled serpenyőcsalád ideális választás a környezettudatos konyha számára. 100 %-ban újrahasznosítható alumíniumból készülnek, amely 90 %-kal kevesebb energiát igényel, mint az új alumínium. A Titanium 2X tapadásmentes felület élettartama akár kétszer olyan hosszú, mint a hagyományos tapadásmentes felületeké, így hosszú ideig számolhatunk a serpenyővel, a belső és a külső tapadásmentes felületük pedig a könnyű tisztítást szolgálja. A Thermo-Signal technológia jelzi a főzés megkezdéséhez szükséges ideális hőmérsékletet, így biztosítva az ételek tökéletes állagát, színét és ízét. A Thermo-Fusion alj az ízletes eredmény érdekében a serpenyő gyors és optimális hőeloszlásáért felel. A Tefal So Recycled minden típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciós tűzhelyeket is.

A SoRecycled serpenyők most a TEFAL és a Media Markt különleges ajánlatában kaphatók, részletek: https://bit.ly/Mediamarkt_SoRecycled

Ajánlott fogyasztói áfa 999 Ft-tól 13 990 Ft.

www.tefal.hu

www.homeandcook.hu

A magyar piacon a Tefal, Rowenta és Krups márkáknak köszönhetően ismert Groupe SEB francia családi vállalkozás vállalja termékeinek 10 éven keresztüli javíthatóságát – ez immár termékeinek 95 %-ra érvényes.