Új fellépőkkel bővült a tavaszi zenei-gasztrofesztivál fellépőinek listája


A budapesti Garden Party jazz-legendákkal és hazai sztárokkal vár

Új, tavaszi zenei és gasztrofesztivállal bővül Budapest programkínálata. A Városligeti Műjégpályán rendezik meg a Garden Partyt, fellépőlistája még három ikonikus zenekarral bővült.

A már korábban bejelentett Karácsony James és zenekara, a Mezzoforte izlandi instrumentális banda, a svájci The Next Movement mellett, az Első Emelet, Incognito és az Ocho Macho zenekarok is csatlakoznak a fesztiválhoz.

Retro, mégis új

Az Első Emelet, az ’80-as évek legendás magyar zenekara, idén májusban a Városligeti Műjégpályán újra életre kelti a régmúlt emlékeit. A koncerten elhangzanak a zenekar népszerű slágerei, mint például a Csakazértis szerelem , a Nézelődünk és az Édes évek , amelyek a mai napig hallhatók a rádiókban.

Jazz legendák

A világhírű brit jazz-zenekar, az Incognito koncertjén garantáltan forró hangulatra számíthatunk. A zenekar több mint harminc éve a hőfokon izzó muzsikával és pazar hangzással nyűgözi le a közönségét. Jean Paul “Bluey” Maunick, a zenekar lelke, hamisítatlan jazz-zel mozgatja meg a rajongót koncertről koncertre.

20 éve a színpadon

A húsz éves Ocho Macho zenekar is színpadra lép a zenei-gasztrofesztiválon, hogy felejthetetlen koncerttel lepje meg rajongóit. Mint az ország egyik zenei hangulatfelelőse, a háromszoros platinalemezes zenekar olyan nagysikerű slágerekkel készül, mint a Jó nekem vagy az El Mundo Fantástico , így garantáltan felpezsdíti majd a fesztivál hangulatát.

A Garden Party zenei-gasztrofesztivál további ígéretes zenei élményeket és kulináris élvezeteket ígér a látogatóknak egy olyan rendezvény keretében, amelynek célja a minőségi zene és a gasztronómia összekapcsolása, mindezt káprázatos környezetben.

„Alig várjuk, hogy bejelentsük a további fellépőket is, garantáltan magasabbra emelik majd a három napos fesztivál hangulatát, és feledhetetlenné teszik az eseményt! A minőségi zene, ínycsiklandó ételek és italok, valamint különleges kiegészítő programok mellett az ország legkiválóbb séfjei, cukrászai, borászai, sör- és pálinkafőzdéi is csatlakoznak hozzánk, ráadásul különleges VIP-terasszal is készülünk.” – nyilatkozta Guba Gábor, a fesztivál egyik vezetője.

Faültetéssel a zöld fesztiválokért

A koncert szervezője a Green Stage Production iroda, amelynek mottója: „Célunk a Földünk védelme, ezért minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósítás energiafelhasználások adataiból kiszámítjuk az adott események ökológiai lábnyomát, ezen számítások eredményeként pedig annyi fát szükséges ültetünk hazánkban, amiért a keletkezett ökolábnyomot ellensúlyozni tudjuk.”

Jegyek itt vásárolhatók.

Első Emelet: https://www.youtube.com/watch?v=7zxMIv9kQc4

Inkognitó: https://www.youtube.com/watch?v=X0tPaeW5lQk

Ocho Macho: https://www.youtube.com/watch?v=RMFR9ZJZdrs