Magyar Dietetikusok nyílt családi piknikje a Kopaszi-gáton június 11-én 10-18 óráig

Még nem tudod, hogy mit pakolj a strandtáskádba vagy piknikkosaradba idén nyáron? Gyere el június 11-én, szombaton a Kopaszi-gátra, és nézd meg, hogy csinálják ezt a profik!

Ezen a napon ugyanis az Öbölház előtt 10-től 18 óráig nyílt családi pikniket rendez a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége a tagjainak és más érdeklődőknek! Most élőben lehet feltenni a táplálkozással kapcsolatos kérdéseket azoknak, akik ennek a témának a tanult szakemberei.

A táplálkozási tanácsadáson kívül lesznek szűrőprogramok, élelmiszerbemutatók és termékkóstolók, sportversenyek, a gyerekeknek pedig játékos foglalkozások, csillámtetoválás, arcfestés és óriásbuborékfújás.

Ha kimaradt volna idén a gyereknap, esetleg szeretnétek közösen megünnepelni a tanév végét, vagy csak végre a coachok, trénerek, természetgyógyászok és influencerek helyett inkább a szakemberektől kérnél személyre szabott táplálkozási tanácsot, akkor ott a helyed az MDOSZ családi piknikjén! Enni mindenki tud, de nem mindegy hogyan! Tudj meg mindent, ami érdekel az étkezésről egy kellemesnek ígérkező pikniken a dietetikusokkal!