Így válassz étrend-kiegészítőt


Személyre szabott lendület a NUTRILITE
TM –tal!

Egy-egy egészséges életmódra ösztönző újságcikk vagy könyv elolvasása után új lendületet kapunk, hogy megreformáljuk életünket. Már húzzuk is a futócipőt, megpróbálunk több zöldséget enni és igyekszünk feltölteni üresen árválkodó vitaminos dobozunkat. De pontosan milyen étrend-kiegészítőre lenne szükségünk? Mielőtt elvesznél a vitaminok erdejében, nézd meg, hogy milyen életszakaszban vagy és mutatunk hozzá hat személyre szabott NUTRILITE™ megoldást!

A munka hőse

Ismered azt a kollégatípust, aki egy pályakezdő lelkesedésével cikázik az irodában? Aki a legaktívabb a megbeszéléseken és minden újító tervét már ma meg akarja valósítani? Legyél Te az! Tegyél szert több energiára, életerőre és életkedvre minden nap! Ehhez összeállítottunk egy három termékből álló csúcsminőségű vitamincsomagot: a NUTRILITE™ Erős kézben készlet egy-egy doboz NUTRILITE™ C-vitamin Plus-t, Omega-3 komplexet és Kettős hatású B-vitamin Plus-t tartalmaz. Ez a kombináció hozzájárul a szív normál működéséhez, segít fenntartani az energiaszintet és C-vitaminnal támogatja szervezeted természetes védekezőrendszerét, hogy Te is hatalmas lendülettel ugord meg a mindennapi kihívásokat.

Méret: 1 doboz (60 tabletta) NUTRILITE™ C-vitamin Plus, 1 doboz (90 kapszula) Omega-3 komplex, 1 doboz (60 tabletta) NUTRILITE™ Kettős hatású B-vitamin Plus

Ár: 21 400 Ft

#anyaleszek

A várandósság és az azt követő időszak alatt a kismamák különleges törődést igényelnek. Ilyenkor a szervezetnek nagyobb szüksége van vasra, illetve folsavra az anyai szövetek növekedéséhez és a normál vérképzéshez. A NUTRILITE™ egy exkluzív, kismamáknak szóló készlettel szeretne a társad lenni ebben az időszakban. A NUTRILITE™ Kismama készlet két doboz Kalcium-Magnézium D-vitamin Plus-t és egy doboz Vas + Folsavat tartalmaz. A kalcium, a magnézium és a D-vitamin hozzájárul a csontok egészségének megőrzéséhez. Ez a kombináció biztosítja a létfontosságú tápanyagok átfogó utánpótlását és egyensúlyban tartja azok szintjét. Már csak annyi a dolgod, hogy élvezd a babavárás minden percét!

Méret: 2 doboz (2×180 tabletta) NUTRILITE™ Kalcium-Magnézium D-vitamin Plus,

1 doboz (120 tabletta) NUTRILITE™ Vas + Folsav

Ár: 18 400 Ft

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!