Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Csepregi Éva az élesztőt is beveti a szépsége érdekében

Posted on 2021-06-082021-06-08 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Énekszótól hangos a konyhája, ha Dávid is ott van

Csepregi Éva és fia, Dávid között nem egy szokványos anya-fia kapcsolat van. Egymás támaszai a bajban, barátként számítanak egymásra. Ma már nem élnek együtt, de Dávid sokat van az édesanyjánál, mert van egy közös, kedvenc hobbijuk: a főzés.

Az énekesnő és a szintén zenei pályát választó fia legutóbb az Ízvarázsló forgatására is együtt érkezett, ahol a rozsbaguett és eperdzsem készítése közben dudolászástól volt hangos a konyha. „Nálunk ez nagyon gyakori, hogy énekelünk a konyhában, otthon is. Úgy szoktam mondani, hogy állandóan „be vagyunk hangolva”, és onnantól kezdve nincs megállás. Mindig van egy vagy épp több dal, ami az eszünkbe jut, és egész nap végigkísér minket. Akár akarjuk, akár nem” – mesélte nevetve Dávid.

„Igen, bár azért a közös főzésekre már kevesebb időnk jut, de Dávid nagyon jó dolgokat tanult meg. Például a palacsintatésztát is fel tudja már dobni” – tette hozzá a büszke anya, amit Dávid ki is egészített.

„Na igen, a tavalyi, első karantén időszakot én a „Csepregi étteremben” töltöttem, mert Anyu annyit sütött-főzött. Ráadásul épp a palacsintasütés közben olyan jó sztorik születtek, hogy el is határoztuk, elkezdünk blogot írni” – mondta Dávid.

Nem a trend miatt követik az egészséges táplálkozást

A palacsinta mellet viszont egyre jobban figyelnek az egészséges táplálkozásra is. „A mi fiatal korunkban az egészségtudatos táplálkozás sajnos még nem nagyon volt szempont. Ma már lépten-nyomon ezzel találkozik az ember, és azt vettem észre, hogy igenis hat ránk. Jó dolog, hogy ilyen sokat beszélünk az egészséges táplálkozásról. Azt gondolom, igaz a mondás, hogy azok vagyunk, amit megeszünk” – véli Csepregi Éva, aki a forgatáson is belecsípett az élesztőbe és elkezdte enni.

„Az élesztő jót tesz a bőrnek, az ízületeknek, számos jó tulajdonsága van. Én pedig – ebben a korban – már figyelek mindenre, mert nem hízni, hanem inkább fogyni szeretnék. Nagy kedvenc most otthon a gyömbéres csirke, rizzsel, de próbálunk a húsból is kevesebbet enni. Nagyon sokszor csinálok levest is, Dávidtól kaptam egyszer egy leveses szakácskönyvet, hát kihasználom rendesen. Igyekszünk egyre egészségebben élni, nem azért, mert ez a trend, hanem azért, mert így érezzük jól magunkat” – tette hozzá az énekesnő.

Az Ízvarázsló epizódja Csepregi Évával és fiával, Dáviddal már látható a D-Life YouTube csatornáján.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Csepregi Éva, Ízvarázsló

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Elkezdődött a Dietetikusok hete
Next Post: Közösen dolgozik az élelmezés biztonságáért a MATE és a Tungsram

Kapcsolódó anyagaink

  • Megerősítette az együttműködését a Tej Terméktanács és a Takarék Csoport Gasztropress
  • Tíz hónap felfüggesztettet kapott az indexest pofánvágó biztonsági őr Gasztropress
  • Borozgatva nem terjed! A hétvégén kinyitnak a pincék Etyeken Gasztropress
  • Csaknem 1700 tonna csokoládéfigura készült idén az ünnepekre a Nestlé diósgyőri üzemében Gasztropress
  • Gasztrotörténelemmel folytatódik a Dreher Söripari Emléktár beszélgetéssorozata Gasztropress
  • A vártnál gyengébb lehet az európai almatermés Gasztropress
2023. június
hKscpsv
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
« máj    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Kevesen akarják, hogy csak a haveroké legyen a Lánchíd – Egy héttel meghosszabbítják a Budapesti Lakógyűlés szavazásának határidejét
  • Újpest-városkaput is megtisztította partnereivel a BKK
  • A hétvégén csak a Batthyány tér és Békásmegyer között jár a H5-ös HÉV
  • „Zöld pokol” küldetés
  • Rövidített útvonalon jár a hétvégén a 4-es, a 6-os és a 17-es villamos
  • A digitalizáció a magyar gazdaság kitörési pontja
  • A LEGO Group és Samira Wiley színész a Pieces of Me-t építi
  • Rekordsebességre gyorsult a globális felmelegedés
  • Romy érzelemdús klubslágerrel vezeti fel első szólólemezét
  • A vízparti üdülőhelyeket népszerűsíti az MTÜ
  • Dugót és légszennyezést okozva demonstráltak a 2011 Környezet- és Értékvédő Egyesület bohócai
  • Van képünk hozzá (23.06.09.) –  Toyota Tacoma TRD Sport
  • Van képünk hozzá (23.06.08.) –  Toyota Prius 24h Le Mans Centennial GR Edition
  • Kibővített kapacitás és minőségi szolgáltatások a nyári szezonban
  • Van képünk hozzá (23.06.07.) –  Megújul a Toyota Yaris
  • Pozitív doppingteszt miatt két török súlyemelőt felfüggesztettek
  • Egy zacskó bomlott le teljesen 45 nap alatt a Greenpeace és a Humusz Szövetség tesztjében
  • A dokkban végzett tesztek után folytatódik a kínai szállodahajó építése
  • Dróntaxikat teszteltek Izraelben
  • Irodát nyitott Budapesten az Amazon Web Services – tesztelhetnek az ügyfelek
  • A Honda CMX1100T Rebelre is felpattant Anita és Sanyi
  • Anita és Sanyi a Hypermotion RUNKIE 16” (“klasszikus”) rollerrel támad
  • A Ssangyong Rextonnal is megismerkedtek
  • Nincs megálás! Anita és Sanyi is kipróbálta az OKAI Neon elektromos rollereket
  • Rexton tesztnek indult, OKAI Neon e-scooter próba lett belőle
  • E-Tech Renault Captur
  • Rextonról röviden
  • Honda CMX1100T Rebel
  • Röviden a Honda CB650R-ről
  • Ismerkedés az OKAI Neon elektromos rollerrel
  • Sült zöld spárga saláta zöld istennő öntettel Gasztropress
  • Túrós csusza alagút Gasztropress
  • Íme a 2022-es Audi-Dining Guide Év Étterme Gála díjazottjai Gasztropress
  • Márton-napi libanapokat tart a Magyar Pavilon a Dubaji Világkiállításon Gasztropress
  • És, ez, nem vicc!!! Miseborral segíti Magyarország az ukrajnai hívő közösségeket Gasztropress
  • Tények és tévhitek a szójáról Gasztropress
  • Az elmúlt hét gasztroposztja – is lehetett volna… Kinekeszelma
  • Több mint 130 étterem konyháját próbálhatják ki az őszi Országos Étterem Hét vendégei Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.