Bio, csökkentett cukortartalmú és mentes élelmiszerekből készültek a grillkülönlegességek

Séfnek állt szerelme kedvéért Monoki Lehel műsorvezető!

Egy profi séf közreműködésével, közkedvelt influenszerek társaságában tartott grillpartit Monoki Lehel műsorvezető. A hobbiséf a PENNY grillkínálatából, illetve az áruházlánc új bio, csökkentett cukortartalmú és mentes élelmiszereiből készítettek ínyenc falatokat.

Fess kötényben, grillcsipesszel a kezében, vidáman sztorizva készítette a finomabbnál finomabb falatokat a műsorvezetői szerepben már sokszor bizonyító Monoki Lehel. Most ő volt a konyhafőnök, és nem a kedvese, az egykori világbajnok öttusázó, Gyenesei Leila, aki manapság szintén tévés műsorvezetőként aratja sikereit. Lehel a profi séf, Bartal Sándor közreműködésével készítette el a szezonnyitó grillpartin megjelent szerelme, illetve a többi vendég – köztük az online térben Lusta Lány néven futó influenszer – kedvenceit.

„Nemcsak a munkám révén, hanem civilben is közel áll hozzám a sport és ezáltal az egészséges életmód, amely ugyebár az étkezésen alapul. Mindkettő fontos szerepet játszik a Leilával közös életünkben, például együtt futunk és edzünk, és természetesen odafigyelünk arra, hogy mi kerüljön otthon az asztalra” – kezdte az Arena4 és a TV2 műsorvezetője. „Szeretünk közösen főzni, ilyenkor nyáron pedig a grillezés szenvedélyének hódolunk, bár egyelőre a belvárosi lakásunk teraszán, ám egy kertes ház az álmunk. Jó lenne, ha pár év múlva mi is ilyen nagyszabású grillpartit tarthatnánk a baráti körünk számára.”

A grillparti hobbiséfje és a profi szakember >>>