Itt az ország legjobb koktélbárjainak listája (3.)

High Note SkyBar

A budapesti belváros luxus butikhoteljének, az Ariának tetőteraszán található a kivételes panorámával rendelkező High Note SkyBar. A rooftop bár különlegessége, hogy az izgalmas koktél kínálathoz igazított kreatív gasztronómiai koncepciót a séf, cukrász és barmanager közösen hangolják össze. Az elegáns berendezésű két szintű terasz, az exkluzív helyszín, az igényes berendezés és az egység koncepciója, színvonalas kínálata összeségében pozícionálják a High Note SkyBar-t a legjobb budapesti bárok sorába.

Múzsa

A Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban található az országunk egyik legmagasabb minőséget képviselő bárja, a Múzsa. A bár berendezése, atmoszférája a legigényesebb elvárásokat is kielégíti. A nemzetközileg is komoly referenciákkal rendelkező Rédli Ádám Head Bartender által képviselt szakmai munka, az erőteljes kortárs koktél koncepció a világ legjobb bárjainak színvonalát hozza. Az ital választékot Győrffy Árpád Executive Chef elképzelései szerinti kortárs, innovatív ázsiai konyha kíséri. A Múzsa a budapesti bárélet iránymutató képviselője.

Sfinx Gin & Wine Bar

A belváros szívében, az Andrássy úton nyitotta meg kapuját 2021 év végén a Sfinx Gin & Wine Bar. Az Operaház közelében található igényes kialakítású vendéglátóhely a hazai Opera Gin Budapest flaghship bárja. Az elegáns kozmopolita hangulatú bár ennek megfelelően az Opera Ginre építi signature cocktail és hozzá igazodó gasztronómiai kínálatát. Az egység konyháját a világ számos éttermében edződött Kiss Mariann séf vezeti. A bár ételkínálatát a kortárs nemzetközi trendekre építő small plate koncepció jellemzi.

St. Andrea Wine & Skybar

A belváros szívében, a Váci utca-Vörösmarty tér sarkán álló impozáns épület tetőteraszán érhető el a St. Andrea Wine &Skyba, melynek gasztronómiai koncepciója szorosan kapcsolódik a magas minőségi besorolású St. Andrea Étteremhez. Az egri pincészet nevét viselő rooftop bár elegáns casual atmoszférája, igényes ital- és ételválasztéka már évek óta a legjobbak közé emeli az egységet. A bár a minőségi koktél választékát jól összerakott borkínálattal és természetesen a St. Andrea pincészet portfoliójával egészíti ki.

The Duchess

A Matild Palota luxus szállodájának tetőterében és tetőteraszán található a The Duchess bár. A nagyvonalú kialakítás, az arany és zöld színekre épülő belső tér, a buja hercegnői budoárt idéző belsőépítészeti megoldások egyedülálló hangulatot hoznak létre. A The Duchess bár magas színvonalú, figyelemre méltó, erőteljes szakmaiságot képviselő koktél kínálata a tetőterasz lélegzetelállító, Budapesten egyedülálló 360 fokos panorámájával és a nagyvonalú, impozáns belső kialakítással világviszonylatban is kiemelkedő és páratlan.