A Séf, a Tenger és a Kolbász

Weibel Csaba: A Séf, a Tenger és a Kolbász
Mediterrán receptek, tengeri kalandok Mallorcáról


Mediterrán konyha – otthonosan. Weibel Csaba, a Mallorca szigetén hat évet töltött séf különleges gasztronómiai utazásra invitálja az olvasókat első könyvében. A szerző izgalmas élményei mellett igazi mediterrán hangulatot idéző ételek receptjeit gyűjtötte össze, melyek otthon is könnyen elkészíthetők.


„Nagy ajándék az életemben, hogy a híradózás mellett már hét éve járom az országot riporterként, és a szebbnél szebb tájakhoz mindig hozzákóstolom a helyi specialitásokat. Weibel Csaba könyve olyan, mintha ezt a hét évet sűrítve kapnám meg Mallorcáról – ízekkel, illatokkal, színekkel és humorral.”
– Nemes Anna, műsorvezető, újságíró, író


„Csaba vendégül látott Mallorcán 4 napig. Ez idő alatt többet tanultam főzés terén, mint előtte összesen. Nagyon tetszik, ahogy hozzááll a főzéshez: szent dolognak tartja, nincs pardon, csak a tökéletes elég jó.”
Szekeres András, zenészHa az alábbi lira.hu-s termékoldalról rendeled meg a könyvet 2023. november 10-éig, automatikusan részt veszel egy sorsoláson, melynek nyereménye egy 22500 Ft értékű gasztronómiai könyvcsomag a Partvonal Kiadótól.A nyereményjátékban automatikusan és kizárólag azok vesznek részt, akik a lira.hu-s termékoldalról rendelik (vagy rendelték) elő a könyvet 2023. november 10., 00.00 óráig. Adataidat bizalmasan kezeljük és semmilyen formában nem adjuk tovább, nem hozzuk nyilvánosságra, esetleges nyereményedről privát megkeresésben fogunk tájékoztatni.A könyvet ITT tudod előrendelni.

Megjelenés: 2023. november 10.
Oldalszám: 304 oldal
Méret: 189 x 246 mm
Kötés: keménytáblás
Ár: 8999 Ft
ISBN: 978 963 6090 807