Újabb 20 termékkategóriára biztosít extra kedvezményt a PENNY!

A kötelező 20 kategóriát kiegészítve további 20 árucsoportra terjeszti ki akcióit az üzletlánc

A PENNY még többet ad, mint 10 százalék! Ráadásul olyan kategóriákra is kiterjesztette a kedvezmények körét a vállalat, amelyek nem tartoznak a kötelezően előírt akciós termékcsoportok közé. Így július 13-tól a kötelező 20 árucsoportot kiegészítve további 20 termékkategóriára terjeszti ki akcióit a Penny. A négy héten át tartó, hetente frissülő akció során többek között tisztítószerekkel, háztartási papírárukkal, fagylalttal és nassolnivalókkal egészül ki az akciós termékek választéka.

A PENNY megint sokkal többet ad, mint az előírt 10 százalék! A vállalat olyan kategóriákra is kiterjeszti az akár 30 százalékos akcióját üzleteiben, amelyek nem tartoznak a kötelezően előírt termékcsoportok közé. A vásárlók így összesen már 40 árucsoportban találhatnak kedvező ajánlatokat, amelybe az alapvető és legkedveltebb élelmiszerek mellett most például a tisztítószerek, a háztartási papíráruk, a konzervek, fagylaltok, sós és édes snackek és a nassolnivalók is éppúgy beletartoznak.

Ráadásul a PENNY hűségprogramjába regisztrálókra további, havi 150 kedvezményes ajánlat vár a vállalat mind a 229 magyarországi üzletében. Ezen felül a törzsvásárlói program számos további előnyt kínál, amely MYPENNY kuponokat és extra hűségpontokat is biztosít. Mindezeken felül az új belépőknek egyszeri, 1000 Ft-os kedvezmény jár, a születésnapos vásárlóknak pedig 10 százalékos kuponnal kedveskedik az üzletlánc a PENNY kártya használatakor.

A PENNY számára továbbra is kiemelt fontosságú, hogy kiváló ár-érték arányú, mégis pénztárcabarát termékeket kínáljon vásárlói számára. A 20 – többnyire alapvető élelmiszereket lefedő – termékkörben előírt 10 százalékos kötelező árcsökkentésen felül eddig is nagyobb kedvezménnyel kínáltuk az árukat. Mostantól pedig négy héten keresztül újabb 20 kategóriával bővítjük a kedvezményt kínáló árucikkinek körét, ezek esetében legalább 30 százalék kedvezményt biztosítunk, és továbbra is havonta ezer terméket kínálunk jelentős árleszállítással, ezzel is segítve a hazai családokat” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.