Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Új módszerrel értékelhetjük a vendéglátóhelyeket

Posted on 2021-12-152021-12-17 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Gyors visszajelzésre ad lehetőséget az NFC chippel és QR kóddal ellátott FastReview kártya

A szolgáltató szektorban a versenyképesség egyik kulcsa az ügyfelek, vendégek minél teljesebb, az ő igényeiknek leginkább megfelelő kiszolgálása. Külföldön nagy sikernek örvend a FastReview kártya alkalmazása, amelynek segítségével távozás előtt pillanatok alatt értékelést adhatnak az igénybe vett szolgáltatásról a vendégek. Magyarországon néhány hónapja indult hódító útjára, elsők között kezdte használni Budapest két nívós bárja, a Spritz Bar Gozsdu és a Kispipa Bar&Food.

[envira-gallery id=’12798′]



Manapság megszokott gyakorlat, hogy az olyan helyekről, ahol nem jártunk még, az interneten keresünk minél több információt, véleményt, amelyek alapján döntést hozunk. A sok pozitív értékelés tükrözi a szolgáltatás színvonalát, ami által erőteljes csábító hatást képes kifejteni.

„Tulajdonosként nagyon fontos számunkra a visszajelzés azzal kapcsolatban, hogy amit csinálunk, azt megfelelően tesszük-e, jó-e az út, amin haladunk vagy van-e esetleg olyan pontja a működésünknek, amin javíthatnánk” – avatott be Harsányi Gábor, a Spritz Bar Gozsdu és a Kispipa Bar&Food egyik tulajdonosa.

Értékelés a lehető legegyszerűbb módon

Többek között vendéglátóhelyek számára is nagy segítséget jelent az értékelések megszerzésében a FastReview megoldása, hiszen a vendégeket egyetlen mozdulattal tudják az értékelő felületeikre irányítani, illetve személyesen ösztönözni arra, hogy adjanak le értékelést.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarországon elsőként csatlakozhattunk ehhez a rendszerhez, amit az eddigi tapasztalataink szerint a vendégeink nagyon megszerettek és szívesen használnak. Távozásuk előtt mindössze annyi a dolguk, hogy hozzáérintsék az NFC képes mobiltelefonjukat egy NFC chippel és QR kóddal ellátott kártyához, ami olyan platformra irányítja őket, ahol pillanatok alatt el tudják készíteni az értékelésüket” – ismertette Harsányi Gábor a FastReview kártya működését.

A gyorsaság mellett a módszer nagy előnye, hogy a helyszínen tartózkodva motiváltabb a fogyasztó az értékelés adásában, mintegy plusz kalandként, élményként tekint rá, míg távozása után sokkal kisebb eséllyel szánna időt arra, hogy ezt megtegye.

Veterán furgonból a Gozsdu Udvarba

Bizonyára sokan találkoztak már fesztiválokon és különféle rendezvényeken az Aperol Spritz jellegzetes narancssárga veterán Citroen furgonjaival, amelyek 2016 óta gördülnek be a legtöbb bulihelyszínre minőségi ital kínálatukkal.

„Az Aperol Spritz szeretete, illetve széles körű népszerűsége vitt minket arra a döntésre, hogy építsünk erre a márkára. A koncepciónk olyannyira bevált, hogy 2017 őszén a Campari Csoport támogatásával megnyitottuk a Spritz Bar Gozsdut Budapest szívében, a Gozsdu Udvarban” – emlékezett vissza Harsányi Gábor.

Amellett, hogy a nyári szezonban a furgonokkal továbbra is járják az országot, a fix hely az egészéves működést és az Aperol köré szervezett rendszeres rendezvényeket is lehetővé tette. Magyarország egyetlen aperol bárjában igazi bárhangulattal és bár kultúrával találkozhat a betérő, ami a kínálatban is visszaköszön. Az Aperol Spritz mellett minőségi italok széles választéka várja a vendégeket, valamint a prémium csapolt sörök és koktélok kedvelői is megtalálják itt a kedvenceiket. A hangulatos kortyolgatásokhoz és beszélgetésekhez a dekoratív és ízletes antipasti összeállítások is hozzájárulnak.

A legendás múlt és a legmodernebb jelen találkozása

A Kispipa étterem története 1954-ig nyúlik vissza. 1958 és 1968 között minden este itt zongorázott Seress Rezső, akinek nevéhez a híres Szomorú vasárnap című dal fűződik, majd 1979-től a neves vendéglős, Aubel Ervin irányításával, Rosenstein Tibor konyhájával vált nemzetközi hírűvé.

„Elsősorban a hely történelme volt az, ami megfogott bennünket, amikor 2019 végén lehetőségünk nyílt megvásárolni a Kispipát. Teljes átalakításba és arculatváltásba fogtunk, hiszen a korábbi éttermet mi koktélbárként terveztük működtetni. A munkálatokkal 2020 tavaszára végeztünk, amikor viszont a pandémia miatt nem tudtunk megnyitni. Bár tavaly ősszel két hónapig fogadhattuk a vendégeket, a tényleges megnyitást 2021 szeptemberére datáljuk” – tudtuk meg Harsányi Gábortól.

A teljesen modern környezetben a múlt hangulata is megérint, Seress Rezső emléke belengi a mai Kispipát. Annak idején számos híresség látogatott ide, hogy hallhassa a művész zongorajátékát és természetesen a Szomorú vasárnapot. Az ő képeik ma a falakat díszítik, emléket emelve a régi kornak, illetve a minden este megszólaló élőzene – ami a pesti éjszakában kuriózumnak számít – szintén visszarepít az időben.

„A nosztalgikus hangulat mellett éppolyan erőteljes a mai kor atmoszférája is, amelyet az abszolút trendi koktélok és barfood, valamint streetfood stílusú ételek is biztosítanak” – mondta a tulajdonos.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:értékelés, FastReview, FastReview kártya, kártya, NFC chip, QR kód, vendéglátóhely

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Otthon elkészíthető üdítőkkel lehet zöldebb karácsonya a magyaroknak
Next Post: Három éven belül több ezer robot segítheti az emberek munkáját a vendéglátásban

Kapcsolódó anyagaink

  • A GVH 100 millió forintra bírságolt egy sportélelmiszereket forgalmazó céget Gasztropress
  • Hosszabb nyitvatartással várja a nyaralókat 13 Balaton-parti településen a SPAR Gasztropress
  • Vegetáriánus életmóddal hosszabbítaná meg az életét Kovács Áron Gasztropress
  • Húsz százalékkal nőtt a magyar kávépiac értéke 2022-ben, a volumen azonban csökkent Gasztropress
  • A zöldségek frissítő ereje Gasztropress
  • Újrahasznosítással a jövőért Gasztropress
2023. szeptember
hKscpsv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
« aug    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Európa legnépszerűbb túramotorja, az NT1100, két feltűnő új fényezést kap jövőre
  • A Skoda Superb negyedik generációja is kínál limuzin változatot
  • Az EQE szedán és az EQE SUV már különleges kiadású modellként is elérhető, kiterjedt felszereltséggel és vonzó árelőnnyel
  • Több utcát aszfaltoznak uniós támogatásból Mezőhegyesen
  • Forgalomkorlátozás lesz október közepéig az M0-s autóút és az M5-ös autópálya csomópontjában
  • Űrprogramot indít az Elefánt a Budapest Park évadzáróján
  • A rendőrség nevében küldenek SMS-t csalók
  • Elképesztő, de mindössze öt év 6 hónap fogházra ítélték a Viking Sygin tömeggyilkos kaptányát
  • Novák Katalin: “Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában és a békemisszióban”
  • A játékidő veszélyben
  • Van képünk hozzá (23.09.26.) –  Morgan Super 3
  • Hamarosan a Tesla is Magyarországon gyártja/újrahasznosítja az akkumulátorait? Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban
  • Van képünk hozzá (23.09.25.) –  Nikola Tre
  • Verstappen nyerte a Japán Nagydíjat, világbajnok a Red Bull
  • Van képünk hozzá (23.09.24.) –  Abarth 500e
  • A Lego tovább tesztel, de jelenleg lemondott az újrahasznosított műanyagból készített építőkockák gyártásáról
  • Tesztkörúton szereplő, digitális automata központi ütközővel felszerelt vonatot mutatott be a Rail Cargo Hungaria Zrt.
  • 5G-re épülő autóipari megoldások tesztelésére állított fel projektcsapatot a Bosch és a Vodafone
  • A Suzuki V-Strom 800DE az „Alpen Masters 2023” tesztgyőztese
  • A laboratóriumi és klinikai tesztek mellett neuropszichológusok játékos tesztekkel vizsgálják a szellemi képességek lehetséges hanyatlását
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Exkluzív Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A születése óta vak Karvai Sándor megszelidítette az Acer ES 5 elektromos rollert
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A plug-in Priusszal is ismerkedtünkToyota Prius
  • Útra kelt a Magyar Pizzaválogatott a Pizza Világbajnokságra Gasztropress
  • A Füstli 25. születésnapjára megújult csomagoláson már csak finom jelzés utal Magyarország egyik legnépszerűbb és legismertebb márkájára Gasztropress
  • Háttéranyag az Árkád éttermeiről Kinekeszelma
  • A  betegeknek nem javasolt a böjt Gasztropress
  • Az ünnepek alatt is figyelni kell a táplálkozásra Gasztropress
  • Kárai Dávid kedvenc bisztróreceptje Gasztropress
  • De, MIÉRT?! Gofrit neveztek el az X-Faktor “sztárjáról” Gasztropress
  • Sütőtökös mandula, dió variációkkal lett az év fagylaltja Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.