Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Új gasztro-zónát alakít ki a budapesti ÁRKÁD

Posted on 2019-04-302019-04-30 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Az 5,8 millió eurós beruházás ősszel fejeződik be

Nagyszabású beruházásba kezdett nemrégiben a budapesti ÁRKÁD, amelynek keretében egy új gasztro-teret, a Food Loftot alakítják ki a bevásárlóközpont felső szintjén. A mintegy 5,8 millió eurós beruházás keretében összesen 7 új vendéglátó egység kap majd helyet mintegy 2000 négyzetméteren. Az új éttermek közül a padthai wokbar már megnyitott, az à table május közepétől, a többiek pedig augusztus végétől várják majd a vendégeket.

A budapesti ÁRKÁD felső szintjére tervezett FoodLoft kialakításával a bevásárlóközpontot üzemeltető ECE Projektmanagement, valamint a befektetők egy olyan egyedi koncepció megvalósítását tűzték ki célul, amelynek segítségével az ÁRKÁD felkerülhet Budapest gasztro térképére. Az új FoodLoft-ban ennek megfelelően hét új étterem kap helyet, amelyek egyedi kínálatot és nemzetközi ízélményeket kínálnak majd a látogatóknak. Ezzel színt visznek az ÁRKÁD már meglévő éttermi kínálatába, és olyan, a környéken eddig nem elérhető vendéglátóhelyeknek adnak otthont, amelyekért eddig a belvárosba kellett utazni.

„Az ÁRKÁD-nál mindig is nagy figyelmet szenteltünk arra, hogy az ide látogatóknak élményeket, tartalmas időtöltést is kínáljunk. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a rendezvényekre, és az új FoodLoft is ezt a célt szolgálja, hiszen olyan éttermi kínálatot találnak meg ősztől nálunk, amely eddig az ÁRKÁD környékén nem volt elérhető” – mondta Vizsolyi Dániel, az ÁRKÁD Bevásárlóközpont igazgatója.

A 7 étterem több fázisban nyit meg. Az első, a padthai wokbar már megnyitott, az à table francia pékség pedig május közepétől várja a vendégeket. A többi egység a munkálatok végeztével, augusztus végén nyit majd meg az ÁRKÁD-ban. Az új éttermek között megtalálható lesz kézműves hamburger, olasz, tradicionális magyaros, organikus és sushi koncepció is.

„A bérlők kiválasztásánál mindvégig szem előtt tartottuk, hogy trendi, kiváló minőséget biztosító éttermek nyissanak meg az ÁRKÁD-ban, amelyek változatos kínálatot nyújtanak különböző nemzetek konyháiból. A most nyitó éttermekkel tökéletes alternatíva leszünk azok számára, akik családi, baráti vagy akár üzleti ebédnek vagy vacsorának keresnek helyszínt, de a Kölyökpart közelsége miatt egy hétvégi családi kikapcsolódásra is ideális lesz” – mondta Cseresnyési Ádám, az ÁRKÁD bérbeadási menedzsere.

A beruházás számos változást hoz majd az ÁRKÁD-ban. Az egyik, hogy a FoodLoft területén megszűnik majd a bevásárlóközpont folyosó effektusa és egy izgalmas, szellősebb gasztro-tér jön létre. A másik látványos változás pedig egy 200 nm-es terasz kialakítása lesz, amelyet a tervek szerint nyolc hónapon keresztül élvezhetnek majd a vendégek. Emellett a FoodLoft mellé kerül majd a Kölyökpark játszóház is, így biztosítva tökéletes kikapcsolódást az egész családnak.

Az 5,8 millió eurós beruházás 2.000 négyzetméteres területen zajlik a bevásárlóközpont felső szintjén. A terasz kialakítása és a Kölyökpart területének átalakítása mellett szinte a teljes területet át kell építeni, és ki kell alakítani az éttermek számára szükséges feltételek, mint például a zsír elszívását, mellékhelyiségeket és mosdókat kell létrehozni.

Az ÁRKÁD Budapestet üzemeltető ECE folyamatosan és következetesen fejleszti a hozzá tartozó bevásárlóközpontokat és nemcsak a vásárlószám növelésében segíti azok vezetését, hanem abban is, hogy megfeleljenek a jövő kihívásainak. Az étteremkínálat bővítése és fejlesztése fontos része ennek a folyamatnak, hiszen nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a bevásárlóközpontok szabadidős és szórakoztató központokká váljanak. Az ECE saját egységeiben végzett gasztronómiai felmérés alapján elmondható, hogy a látogatók 60 százaléka szinte minden alkalommal meglátogatja valamelyik éttermet, 40 százalékok pedig egyenesen az étteremkínálat alapján választja ki, hogy melyik bevásárlóközpontot látogatja meg.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:ÁRKÁD

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Háromszorosára bővíti kapacitását a Zalaco Zrt.
Next Post: Új szintre emeli a smoothie-k készítését ez a mixer

Kapcsolódó anyagaink

  • SPAR Öko kaland Gasztropress
  • Ne együk meg a jövőnket! Gasztropress
  • Winelovers Grand – Több száz bor az évindító kóstolón Gasztropress
  • Sena és Szabi a konyhában Gasztropress
  • Elrajtolt a Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe programsorozat Gasztropress
  • 10 táplálkozási tipp a pitvarfibrilláció megelőzésére és tüneteinek enyhítésére Gasztropress
A honlap a Médiabirodalom lapcsoport tagja.
2023. október
hKscpsv
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
« szept    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Médiabirodalom lapcsoport tagja.
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • A játszótéren is megjelennek a közösségi autók
  • ABT Urus Scatenato – Az elegancia az erővel találkozik
  • 2023-ban is a Toyota lett a gyártók világbajnoka a WRC-ben
  • A 2024-es Honda NT1100 műszaki adatai
  • Suzuki influencerképző?!
  • Októberben újabb spanyol film a Pannónia felhozatalában
  • Csütörtökön kezdődik a 12. Szemrevaló Filmfesztivál
  • A Nike a legértékesebb ruházati márka a Brand Finance szerint
  • Koltay András: “Komoly etikai kérdéseket vet fel a mesterséges intelligencia használata”
  • Így kerülhetők el a nőgyógyászati ​​rémtörténetek
  • Van képünk hozzá (23.10.03.) –   Nissan Concept 20-23
  • A McLaren Speedtail által inspirált gitár a tökéletes múzsa
  • Van képünk hozzá (23.10.02.) –   Toyota APM Shuttle Cat Bus
  • Jobb, mint a Lego? A MEGA Barbie Corvette klasszikusan menő, és előrendelhető
  • Van képünk hozzá (23.10.01.) –  Toyota GR86 40th Anniversary Limited Edition Japan
  • Csomós Mixiék a Diósgyőr ralin teszteltek az Eb-futamra készülve
  • A Valhalla hibrid szuperautó első prototípusának tesztelése még idén megkezdődik
  • A legjobb üzemanyag fogyasztással rendelkező tehergépkocsi a Scania Super
  • A Siemens Mobility Mireo Plus hidrogénvonata sikeresen teljesítette első tesztútját Bajorországban
  • Éles teszt! Megnyerte első versenyét az új Toyota GR Yaris Rally2
  • Sanyiék a Casio G-Shock DWE-5600HG-1ER “óracsaládra” is rácsodálkoztak
  • Anitával és Sanyival a Toyota Corolla Crosst is körbejártuk
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Világraszóló szenzációról podcastolunk
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • Csirkerolád savanyított vajretekkel Gasztropress
  • Csúcstechnológiás grill, ami kis helyen is elfér Gasztropress
  • A legtöbb virsli decemberben fogy Gasztropress
  • Cukorszünet Gasztropress
  • #Legalja… Győrfi Dani pofozkodva tanítja tojást sütni az iskolásokat TikTokon Gasztropress
  • Csak a Mentes Őszi Vásár Gasztropress
  • A legkedveltebb „túrórudak” Gasztropress
  • Café Párisi a Lotz-teremben Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.