Új desszertkülönlegességek debütálnak az Édes Mackó kürtőskalács cukrászdában

Hétről-hétre hódítanak a tematikus hétvégék az Édes Mackó kürtőskalács cukrászdában, ahol a nagy népszerűségnek örvendő glutén-és tejmentes, valamint a vegán kürtőskalács hétvégét követően, szeptember 19-20. között a közkedvelt ínyencségeké a főszerep.

„A Kürtőskalács Fesztivál legkedveltebb termékei kétségtelenül a kürtőskalácsból készült desszertkülönlegességek, melyeket természetesen a tematikus hétvégéinken is meg lehet kóstolni. Azért is lesz exkluzív az Ínyencségek hétvégéje, mert itt mutatkozik be az édesszájú közönségnek a csoki-kókusz mámoros Kürtős Szelet, és a Mese Habbal elnevezésű desszert-költeményünk őszi változatát is most kóstolhatják meg először a vendégek” – mesél a különleges hétvégéről András Tünde, a Kürtőskalács Fesztivál ötletgazdája.

A két éve alapított Édes Mackó kürtőskalács cukrászda alap koncepciója is az volt, hogy legyen egy olyan hely, ahol nem csak egy évben egyszer, a Kürtőskalács Fesztiválon, hanem egész évben lehet élvezni a kürtőskalácsból készült desszerteket. Az Ínyencségek Hétvégéjére páros menükkel is készül a csapat, lesz Páros Brunch Tál, vagy több személyes Kürtős Brunch Menü, valamint extraként a Kürtős Krémes 1+1 akcióban lesz.

A Kürtőskalács Desszert Napok kiegészítő eseménye a belvárosi Édes Napok a Bazilikánál, ahol szintén megízlelhetők a Vitéz Kürtős desszertkülönlegességei.

Szeptember 19-20. tehát kényeztetésben gazdag hétvége lesz, ugyanis két helyen is bűnözhetnek az édesszájúak velünk.

További információk a Kürtőskalács Desszertek Hétvégéjéről:

https://www.facebook.com/events/317660979295295/