Tefal tippek

Mint arról korábban már beszámoltunk, a nyár és az iskolaszünet tökéletes alkalmat kínál a barátokkal, családdal töltött szabadtéri estékhez, finom ételek elkészítéséhez.

A Tefal Optigrill Elite GC750D30 12 automatikus programmal rendelkezik –

padlizsán, paprika, paradicsom, burgonya, tenger gyümölcsei, hal, szalonna, steak, hamburger, csirke, kolbász, vagy panini. Használhatod a kézi beállítási módot is – így pontosan a saját ízlésed szerint készítheted el az ételt! A készülék megméri a hús vastagságát, ez alapján a húst véresre, majd közepesen-, végül jól átsütöttre grillezi, miközben mindig figyelmeztet, hogy a hús pontosan a te ízlésednek megfelelő legyen. A grillezett ételek roppanós felszínét a hirtelen sütés funkció bekapcsolásával érheted el, és máris grillezhetsz a tapadásmentes grillfelületen egyszerre akár 5 adagot is! A grilllapokat egyszerűen kiveheted és mosogatógépbe teheted. Ajánlott fogyasztói ára: 108 900 Ft.

A rendkívül praktikus TEFAL Optigrill+/Elite Snacking & Baking XA725870 segítségével számtalan további grillezett finomságot varázsolhatsz az asztalra, a köretektől kezdve a sós sült ínyencségeken át egészen a gyümölcsös kalácsig. Ez a sütő az Optigrill+ használatának széles tárházát kínálja. Könnyedén készíthetsz rajta sós, avagy édes fogásokat 2-4 fő részére. Süt, melegít, pirít gyakorlatilag bármilyen alapanyagot. A manuális módban 4 hőfokozat közül választhatsz. Pizza, kalácsok, melegszendvicsek… fedezd fel a sült harapnivalók sokszínűségét! Fogantyúi nem melegszenek fel, ezért amint elkészült az étel, gond nélkül az asztalra is helyezheted a lapot, majd miután elfogyott róla a sok finomság, mehet is a mosogatógépbe! Ajánlott fogyasztói ára: 20 990 Ft

www.tefal.hu