Szamuráj a konyhában

Perfectmix Cook

Fegyelem, teljesítmény, egészség és hibátlan penge. A Perfectmix Cook a turmixgépek szamurája. Ez a forradalmi készülék segít a főzés, a lakmározás és a takarítás során is. És mint minden Tefal termék, ez is környezetbarát!

A Tefal Perfectmix Cook (BL83SD30) nem csak a hideg időben ideális partner a konyhában. Télen a krémlevesekkel, vagy tésztalevesekkel melegít fel bennünket, segít elkészíteni a legselymesebb szószokat, vagy párolja a zöldségeket, halat és húst anélkül, hogy azok vitaminokat, ízt és színt veszítenének. Amint kisüt a nap, koktélokkal, fagylalttal és jégkrémmel örvendeztet meg. Az előre beállított programok között gyümölcs-, vagy zöldségturmixok, kompótok és növényi tejek is szerepelnek. A két kattintással elérhető házi készítésű bébiételek és uzsonnák a szülőknek jelentenek hatalmas segítséget. A Perfectmix Cook típusában elsőként rendelkezik kivehető késekkel és aljjal, és öntisztító programmal, amely a baktériumok 99,99 %-át eltávolítja!

A Perfectmix Cook intuitív érintőképernyős kijelzővel, 10 előre beállított programmal, nagy teljesítményű 1400 W-os motorral és Powelix technológiájú prémium minőségű késekkel rendelkezik, ezekkel garantálva az alapanyagok tökéletes turmixolását. A Powelix technológia a többi Tefal BL2C modellel szemben 30 %-kal gyorsabb elkészítést garantál. Az ellenálló üvegedény űrtartalma 1,75 l, a gőzölőkosáré 0,5 l. Az öntisztító program mélytisztítása 100 °C-on működik, és a turmixgép mosószer nélkül is megszabadul a baktériumok akár 99,99 %-ától. A rozsdamentes acél pengék kivehetők és könnyen moshatók. A készülék elegáns kialakítása és kiváló minőségű alapanyagai bármelyik konyha szemet gyönyörködtető kiegészítőjévé teszik. Ajánlott fogyasztói ára: 83 990 Ft

Zöldségleves a Perfectmix Cook-kal

Hozzávalók:

50 g apróra vágott hagyma

50 g sárgarépa

50 g zeller

75 g burgonya

75 g cukkini

20 g spenótlevél

50 g kukorica

600 ml zöldségalaplé

só és bors

Tegyünk mindent a Perfectmix Cookba, és válasszuk ki a “Sűrű leves” programot, majd nyomjuk meg a “START” gombot, és 30 perc múlva el is készül a finom leves!

További repectötletek a Perfectmix Cook készülékhez:

A francia Groupe SEB családi vállakozás, amely a magyar piacon a Tefal, Rowenta vagy a Krups márkák által vált ismertté, kötelezi magát a termékei 10 évig tartó javíthatóságára – ez a vállalat termékeinek már 95 %-ára érvényes. A Groupe SEB 2050-re a szén-dioxid-semlegesség elérését tűzte ki célul. A Groupe SEB növényi tintával nyomtatott, újrahasznosított kartonpapírba csomagolja, és azokban szállítja termékeit.