Sokan keresik a kávéfőzőket az ünnepek előtt

Sokan keresik a kávéfőzőket, azon belül is az automata készülékeket. A növekvő igényt jól tükrözi, hogy az idei évben a Sencor két új, exkluzív megjelenésű fekete automata kávéfőzővel (SES 7200BK és SES 7018BK) bővítette a kínálatát. „Ezek a modellek azért számítanak keresettnek, mert keskeny és kompakt kivitelben készülnek, emellett gyorsan dolgoznak, ugyanis az első kávécseppek már 42 másodpercen belül megjelennek a csészében azután, hogy kiválasztottuk a preferált kávét” – hangsúlyozta Lucza András, a Sencor SDA Divízió vezetője .

A kávéfőzők mellett még a konyhai robotgépek tekinthetők keresett ajándékoknak. Ezen a téren a magyar vásárlók egyre tudatosabbak és manapság már az ár-érték arány szempontjából kedvező, időtálló anyagokból készülő, hat év motorgaranciával kínált robotgépeket keresik.

A japán gyökerekkel rendelkező, európai hátterű márka idén karácsonykor is pénzvisszafizetési garanciával kedveskedik a vásárlóknak. Ez azt jelenti, hogy a Sencor-vásárlók január 9-ig akkor is visszacserélhetik a megvásárolt gépet, ha mondjuk nem tetszik a színük. Az ezzel kapcsolatos részletekről azonban érdemes tájékozódni a www.sencor100.hu weboldalon.

https://miazablogger.hu/2021/12/02/ezeket-a-termekeket-keresik-iden-karacsony-kozeledtevel-a-magyarok/