Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Skorpió került a gin tonic-ba

Posted on 2020-10-162020-10-16 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp


Őrült gin tonic kombinációkat kreáltak a VII. kerületben

Thaiföldről rendelik a szárított skorpiókat hazánk alighanem legkülönlegesebb gin tonic variációjához. A Neverland szabadulószobák bárjaiban kóstolható polgárpukkasztó ínyencségnek a bartenderek egy vad, csípős, fűszeres világot kölcsönöztek, és aki elég bátor, a végén el is fogyaszthatja a pohár fenekén fekvő ízeltlábút. A budapesti szórakoztatóhelyen található meg egyébként az ország legnagyobb gin tonic választékja, melyek elkészítéséhez a skorpiók mellett olyan speciális alapanyagokat kínálnak, mint a japán málnalevél, a gyöngyhagyma vagy a dzsungelbors.



Október elején teljes egészében megújult a Dohány utcai Neverland Bar Escape Room itallapja. Mivel hetente nyílik új ginlepárló a világon, és a kézműves tonicot készítő helyek száma is dinamikusan növekszik, az ajánlatot napjaink legkedveltebb kevert italára építették fel a legszórakoztatóbb budapesti szabadulószobában. A vendégek papíron több mint 40 féle gin tonicból választhatnak, de ha ez nem lenne elég, akkor akár 100-nál is több készleten lévő ginből variálhatnak kedvük szerint.

A kínálat legnagyobb sztárja egyértelműen a skorpiós gin tonic, amit a szórakoztatóhely bartenderei alkottak meg, és amely egyedülálló egész Magyarországon. Az ízeltlábúakat Thaiföldről importálják, hogy aztán egy vad, csípős és fűszeres ital részét képezzék.

A skorpiót az ínyencségeket kedvelő vendégek természetesen el is fogyaszthatják. Íze a tücsökhöz hasonlít, szaga pedig a jobbára rovarokból, bogarakból készülő haltápokéra emlékeztet.

A Neverland Bar Escape Room itallapján szereplő összes gin tonicot a helyi bartenderek alkották meg. Workshopokon párosítottak több százféle gin tonicot dzsungelekből, Ázsiából és Ausztráliából származó fűszerekkel, kivonatokkal, így született meg a tökéletes végeredmény.

A legkülönlegesebb italkombinációk közé tartozik egy gyöngyhagymás, umami kivonatos finomság, az ázsiai ízvilágot egy szójás, sós gin tonic képviseli, ételek mellé pedig tökéletesen passzol az olívaolajjal, paradicsommal, rozmaringgal és bazsalikommal készülő, gyakorlatilag salátának ható frissítő.

Nem maradhat el a kínálatból egy kizárólag magyar alapanyagokból felépített hazai gin tonic sem, amit paprikával fűszereznek a Neverland bartenderei.

Természetesen a gin tonicok tömkelege mellett különlegesebbnél különlegesebb koktélokkal is várják a vendégeket a Dohány utcában. Ezen a téren akár megtapasztalhatjuk az Unicum és a nyers tojás együttes hatását, de átélhetjük a kétféle abszintet tartalmazó, lángoló koktél által nyújtott élményeket is.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:gin tonic, Neverland

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Ne együk meg a jövőnket!
Next Post: Norvégia győzött, a “magyar” csapat a kilencedik helyen végzett

Kapcsolódó anyagaink

  • Korszakalkotó program az egészség megőrzéséhez – Megjelent a Személyre szabott táplálkozás című könyv Gasztropress
  • Hibrid gyártósor üzembe állításával bővíti kapacitását az Art Water Kft. Gasztropress
  • Magyarország sikerrel állt ki az otthoni pálinkafőzés mellett Gasztropress
  • Szombaton újra Forraltbor- és kocsonyapiknik lesz Vácrátóton Gasztropress
  • Szeptember 29-én ünnepeljük a kávé világnapját Gasztropress
  • Két színű smoothie Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Tisztábbá, biztonságosabbá teszik Budapestet
  • Az Audi AG rekordbevétellel és rekord működési eredménnyel zárta a tavalyi évet
  • Az új Toyota Agya Indonéziában debütál
  • A WAE Technologies az EEMS2023 – Net Zero Motorsport Conference névadó támogatója
  • Navracsicska szerint a metrófejlesztés nem csak a budapestieké
  • Még nem látni a globális gazdasági válság végét
  • Rég nem látott kristályokat fedezett fel egy nemzetközi kutatócsoport egy fiatal csillag korongjában
  • Hétfőn 22 óra 24 perckor kezdődik a csillagászati tavasz
  • Telefonos applikáció segíti a gólyák megfigyelését
  • Mumford & Sons, Lorde, Macklemore is ott lesz a Szigeten
  • Neves társaságba került Alonso a századik dobogós helyezésével
  • Van képünk hozzá (23.03.20.) – Can-Am Outlander
  • Alonso visszakapta harmadik helyét
  • Alonsót elmeszelték, csak negyedik lett
  • Pérez behúzta, Verstappen felhozta a másodikra
  • Tesztelj chat-et!
  • A Tesla Model Y jól teljeített az IIHS törésteszten
  • Az MG4 hatótávja több nemzetközi szakújságírók által végzett teszten is bizonyított
  • Az Óbudai Egyetemen tesztel a Yettel
  • Európa legnagyobb lakóautós magazinja lelkesedik a teszteket követően
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Az e-Power után röviden az e-Pedálról is
  • BEGURULVA EXKLUZÍV! A születése óta vak Karvai Sanyi “így nézte meg” a Nissan Townstart
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Röviden a Nissan Townstarról
  • Videóval “megspékelt” podcast érkezett a Nissan e-Power hajtásról
  • Az új Citroen C4 X és e-C4 X bemutatóról hoztam
  • Spenótos pulykás rizottó Gasztropress
  • Tudjuk, mit eszel idén a fánkfesztiválon Gasztropress
  • Több mint hat tonna tartósélelmiszert gyűjtött rászorulóknak a BRFK Gasztropress
  • Megkezdődött a táplálkozás és hidratáció nemzetközi hete Gasztropress
  • Jön a Táplálkozás és Hidratáció Hete Gasztropress
  • Márton-napi libanapokat tart a Magyar Pavilon a Dubaji Világkiállításon Gasztropress
  • Dining Guide TOP100 – Az idei évtől a legjobbak legjobbjait is díjazzák Gasztropress
  • A ketogén diéta legfontosabb szabályai Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.