Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Nőtt a budapesti élelmiszeripari kiállítás látogatóinak száma

Posted on 2020-02-082020-02-08 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp



    Több mint 24 ezer látogatója volt a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari, illetve a HoReCa szakkiállításnak a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, ez 12 százalékkal haladja meg az előző kiállítás látogatói számát – közölte a Hungexpo az MTI-vel pénteken.

    A közlemény szerint az esemény szakmai tekintélyének növekedését mutatja, hogy a Sirha kiállításon keddtől csütörtökig 300 kiállító vonultatta fel termékeit, szolgáltatásait, innovációit. Közülük csaknem minden harmadik külföldről érkezett.


    A Sirha Budapest fontos fóruma a nemzetközi kapcsolatépítésnek, amelyet az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata, az Enterprise Europe Network, a Primom Alapítvánnyal közösen megszervezett nemzetközi üzletember-találkozó eseményével támogatott 2020-ban is. Az előzetes adatok szerint az idén 128 résztvevő összesen 196 találkozót bonyolított le a kiállításon, ezekből 108 nemzetközi volt.


    A Hungexpo Zrt. és a Trade magazin negyedik alkalommal megrendezett Sirha Budapest nemzetközi innovációs termékversenyére 39 pályázat érkezett. Az idei nyertesek: Ez a Világ Kft., a Froneri International Limited, a GastroWare Hungary Kft., az Assa Abloy Hospitality, a Poly-Pack Kiskunhalas Kft. és a SuperShop Kft..


    A Sirha Budapest 2020-ban olyan rangos programoknak adott otthont, mint a Bocuse d’Or magyar döntője, a Sirha Budapest Desszert Verseny, a Közétkeztetési Szakácsverseny, vagy a most először a rendezvényen zajló Jeunes Chefs Rôtisseurs, fiatal szakácsok versenyének hazai döntője – áll a közleményben.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Bocuse d'Or, Bocuse-piac, budapesti élelmiszeripari kiállítás, Csik Gábor, digitális műhely, European Food Summit, Future Store, Haraszti Zsolt, HoReCa, Huszár Tibor, káposzta, Kelemen Roland, Közétkeztetési Szakácsverseny, látogatószám, lázogatók száma, lecsó, METRO-stand, növekedés, özétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) 2019-2020, Palágyi Eszter, Sirha, Sirha Budapest, Sirha Budapest kiállítás, Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari szakkiállítás, Sirha Business Café, Veres István

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Ismét egy “megnyugtató, hihetetlenül fontos hír” – Kelemen Roland vehet részt a ljubljanai European Food Summiton tavasszal
Next Post: Csökkent a Zwack Unicum nyeresége és árbevétele

Kapcsolódó anyagaink

  • Kampány indult a sertéshús fogyasztásának népszerűsítésére Gasztropress
  • A kávé- és a kávégéppiacon is egyre inkább a minőséget keresik a vevők egy felmérés szerint Gasztropress
  • Citrusos ízekkel újít a Kőbányai Gasztropress
  • Az Auchan visszahívta az ENSA mazsola terméket Gasztropress
  • Nagy bejelentést tett a prémium élelmiszerbeszállító Gasztropress
  • Májusban tizedszer is Gourmet Gasztropress
2023. szeptember
hKscpsv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
« aug    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Frankl András szerint a Hungaroring ugyanolyan tökéletes lesz, mint az atlétikai stadion
  • Vegye meg online vonatjegyét és nyerjen!
  • Csak #karigerilótetü meg ne tudja! Wales húszra csökkenti a lakóövezeti sebességhatárt
  • Kiss Norbert karnyújtásnyira a címvédéstől
  • Futóverseny miatt lezárásokra kell készülni vasárnap a Clark Ádám tér és az Attila út környékén
  • A The National meglepetésalbummal jelentkezik
  • Álomvilágból a valóságba tart Saya Noé új lemeze
  • Polestar autókból lesz Hot Wheels és Matchbox
  • Árnyékot adó fák alatt kezdték a tanévet a gyerekek
  • Néró császárt megszégyenítő lángokat gyújt Timmy Trumpet új klubslágerében
  • Verstappen nyerte a japán időmérőt
  • Van képünk hozzá (23.09.23.) –  Polestar Synergy Design Contest Winner
  • Verstappen behúzta a harmadik szabadedzést is
  • Frankl András: “A Hungaroring ugyanolyan tökéletes lesz, mint az atlétikai stadion”
  • Verstappen volt a leggyorsabb a második szabadedzésen is
  • 5G-re épülő autóipari megoldások tesztelésére állított fel projektcsapatot a Bosch és a Vodafone
  • A Suzuki V-Strom 800DE az „Alpen Masters 2023” tesztgyőztese
  • A laboratóriumi és klinikai tesztek mellett neuropszichológusok játékos tesztekkel vizsgálják a szellemi képességek lehetséges hanyatlását
  • Ezt a vad külsejű autonóm buszt most Európában tesztelik
  • A tesztelések után 19 eljárás indult kakaóitalpor-forgalmazók ellen
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Exkluzív Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A születése óta vak Karvai Sándor megszelidítette az Acer ES 5 elektromos rollert
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A plug-in Priusszal is ismerkedtünkToyota Prius
  • Csúcstechnológiás grill, ami kis helyen is elfér Gasztropress
  • Nem mindegy, mit zabálsz! Milyen étel illik a vezetéshez? Gasztropress
  • Kezdődik a Bajai Halfőző Fesztivál Kinekeszelma
  • Túrós palacsinta Gasztropress
  • Megérkezett hazánk első nők számára fejlesztett kávéja Gasztropress
  • Kárai Dávid kedvenc bisztróreceptje Gasztropress
  • Pff… Vegánoknak is érdekes lehet az új hentesvetélkedő Gasztropress
  • Kompakt praktikák a vitalitásért Kinekeszelma

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.