Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Megérkezett az alkoholmentes Kozel

Posted on 2020-06-252020-06-25 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp


A világon először itthon mutatkozik be a Kozel termékcsalád új csomagolása

Különleges, félbarna alkoholmentes sörrel lepte meg a vásárlókat a Kozel: a termék valódi sörélményt kínál azoknak, akik az alkoholmentes változatnál sem akarnak lemondani a márkától megszokott gazdag ízvilágról és a magas minőségről. Ezzel párhuzamosan elsőként Magyarországon debütál a márkacsalád új arculata, a termék új, prémiumabb csomagolásban érhető el.

Idén új taggal bővül a megújult Kozel termékcsalád: az igazi különlegességnek számító Félbarna Alkoholmentes Kozel hamisítatlan sörélményt kínál, kompromisszumok nélkül. A termék a félbarna sörök jellegzetes telt aromájával és testesebb ízjegyeivel rendelkezik. Az új variáns 0,5 literes kiszerelésben kerül forgalomba. Emellett megújul az egész Kozel portfólió csomagolása is: a modern külső az eddiginél jobban tükrözi a márka prémium jellegét.

„Tavaly új prémium recepttel újra bevezettük a Kozel premium lagert, idén pedig a teljes termékcsalád csomagolása újult meg ennek a premizálásnak a jegyében. A most futó kampányunkban továbbra is kiemelt szerepe van a humoros Velke Popovice-i* történeteknek, amelyekben a minőségi Kozel sör áll a középpontban” – mondta Hruska Rita, a nemzetközi márkák marketing vezetője.

A Dreher Sörgyárak a fogyasztói igényekre reagálva bővítette ki tavaly a termékportfólióját, amelynek fontos lépéseként újította meg a Kozel márkakoncepcióját, és prémium receptúrával állt elő. A nemzetközi trendekhez hasonlóan ugyanis a prémium és szuperprémium kategóriájú cseh sörkülönlegességek Magyarországon is egyre népszerűbbek, és a vásárlók nyitottak az egyedi ízvilágú, magas minőségű újdonságokra. A most új csomagolásba öltözött, tavaly piacra dobott Kozel Premium lager megnövelt extrakttartalmának (11,25 B°) és alkoholtartalmának (4,6 %) köszönhetően nyeri el testesebb, habosabb jellegét, valamint karakteres ízvilágát.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:alkoholmentes Kozel

Bejegyzés navigáció

Previous Post: A veszélyhelyzet végével már nem alkalmazhatóak a házhozszállítás átmeneti szabályai
Next Post: A Zwack 610,5 millió forint osztalékot fizet ki előző üzleti éve után

Kapcsolódó anyagaink

  • Bezárt egy házhozszállítást végző pizzériát a Nébih Gasztropress
  • Ezekre figyelj a munkalap választásakor Gasztropress
  • A pünkösdi hétvégén rendezik meg a 23. Gyulai Pálinkafesztivált Gasztropress
  • A belga vámhatóság megsemmisített egy amerikai sörszállítmányt az eredetvédelem megsértése miatt Gasztropress
  • Kevesebb bor lesz idén, de kiváló lehet az évjárat Gasztropress
  • Korszakalkotó program az egészség megőrzéséhez – Megjelent a Személyre szabott táplálkozás című könyv Gasztropress
2023. június
hKscpsv
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
« máj    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Kevesen akarják, hogy csak a haveroké legyen a Lánchíd – Egy héttel meghosszabbítják a Budapesti Lakógyűlés szavazásának határidejét
  • Újpest-városkaput is megtisztította partnereivel a BKK
  • A hétvégén csak a Batthyány tér és Békásmegyer között jár a H5-ös HÉV
  • „Zöld pokol” küldetés
  • Rövidített útvonalon jár a hétvégén a 4-es, a 6-os és a 17-es villamos
  • A digitalizáció a magyar gazdaság kitörési pontja
  • A LEGO Group és Samira Wiley színész a Pieces of Me-t építi
  • Rekordsebességre gyorsult a globális felmelegedés
  • Romy érzelemdús klubslágerrel vezeti fel első szólólemezét
  • A vízparti üdülőhelyeket népszerűsíti az MTÜ
  • Dugót és légszennyezést okozva demonstráltak a 2011 Környezet- és Értékvédő Egyesület bohócai
  • Van képünk hozzá (23.06.09.) –  Toyota Tacoma TRD Sport
  • Van képünk hozzá (23.06.08.) –  Toyota Prius 24h Le Mans Centennial GR Edition
  • Kibővített kapacitás és minőségi szolgáltatások a nyári szezonban
  • Van képünk hozzá (23.06.07.) –  Megújul a Toyota Yaris
  • Pozitív doppingteszt miatt két török súlyemelőt felfüggesztettek
  • Egy zacskó bomlott le teljesen 45 nap alatt a Greenpeace és a Humusz Szövetség tesztjében
  • A dokkban végzett tesztek után folytatódik a kínai szállodahajó építése
  • Dróntaxikat teszteltek Izraelben
  • Irodát nyitott Budapesten az Amazon Web Services – tesztelhetnek az ügyfelek
  • A Honda CMX1100T Rebelre is felpattant Anita és Sanyi
  • Anita és Sanyi a Hypermotion RUNKIE 16” (“klasszikus”) rollerrel támad
  • A Ssangyong Rextonnal is megismerkedtek
  • Nincs megálás! Anita és Sanyi is kipróbálta az OKAI Neon elektromos rollereket
  • Rexton tesztnek indult, OKAI Neon e-scooter próba lett belőle
  • E-Tech Renault Captur
  • Rextonról röviden
  • Honda CMX1100T Rebel
  • Röviden a Honda CB650R-ről
  • Ismerkedés az OKAI Neon elektromos rollerrel
  • Dining Guide TOP100 – Az idei évtől a legjobbak legjobbjait is díjazzák Gasztropress
  • Az Andrássy úton kóstolhatjuk meg a fúziós székely konyha remekeit Gasztropress
  • Házi túrórúd recept Gasztropress
  • Michelin Guide ajánlást kapott az Avalon Ristorante Gasztropress
  • Nem mindegy, mit zabálsz! Milyen étel illik a vezetéshez? Gasztropress
  • Fővárosi vendéglátóhely működését függesztette fel a Nébih Gasztropress
  • Negyven százalékkal több üvegházhatású gázkibocsátást okoz a férfiak étrendje, mint a nőké Gasztropress
  • Húsvéti menü okosan! Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.