Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Különleges koktélversenyt zsűriz Solti Ádám és felesége, Berni

Posted on 2021-11-102021-11-13 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Izgalmas küldetés a Solti házaspár életében

[envira-gallery id=’12190′]

A Solti házaspár az exkluzív ginek nagy kedvelője, sőt a kreatív koktélkészítés sem áll távol tőlük. Ádám és Berni hamarosan egy vadonatúj szerepben is bemutatkozik, ugyanis koktélversenyt zsűriz a fiatal pár.

„Nagyon odafigyelünk arra, hogy csak jó minőségű italokat fogyasszunk és a Mrs Millicent exkluzív ginje pont ilyen. Azért is öröm számunkra, hogy egy ginkoktél-készítő versenyt zsűrizhetünk, mert a gin mindkettőnknek nagy kedvence, ugyan boros poharunk még nincs az új otthonunkban, de ginest természetesen már beszereztünk” – mondja mosolyogva Solti Berni.

A Mrs Millicent – a prémium pálinkáiról ismert Bestillo főzdéjéből két év kísérletezés után kikerült – újhullámos speakeasy, magyar gin, amely most meghirdette első, két fordulóból álló koktélversenyét. A verseny célja, hogy a pályázók bemutassák, hogy otthoni körülmények között, egy alap felszereltségű konyhában is meg lehet alkotni a tökéletes italt.

„A verseny első fordulójában a pályázóktól november 19-ig várjuk az otthon elkészített koktélkreáció fotóját, receptjét, az ital fantázianevét és leírását. A második fordulóba továbbjutó legjobb 8 versenyző pedig élőben, a zsűri előtt is megmutathatja tehetségét egy nagyszabású eseményen. A zsűri, köztük Solti Ádám és Berni a koktél ízvilágát, a koncepció eredetiségét, és az elkészítés ötletességét is értékeli. Érdemes pályázni, a győztesek ugyanis értékes nyereményekkel gazdagodnak” – mesél a versenyről Czakó Mónika, a Mrs Millicent megálmodója.

„Én tisztán is szeretem a jó gint, koktélként pedig kedvelem, ha a citrusosság mellett dominálnak az erősebb, férfiasabb ízjegyek. Művészként díjazom a kreativitást, biztos, hogy értékelni fogom, ha a versenyzők szabadjára engedik a fantáziájukat, és mernek formabontó ötleteket hozni. Kíváncsian várom, milyen gin-koktélokat alkotnak majd, hátha Bernivel mi is ellesünk tőlük egy-két trükköt” – folytatja Solti Ádám.

„Nálam az arányok a legfontosabbak, ha azok jól el vannak találva, harmonizálnak egymással az ízek, és lágyan elegyednek a hozzávalók, akkor az szerintem egy nyerő kombináció. Emellett nőként természetesen a dekorációra is figyelni fogok. A Millicent ginből, az a tapasztalatom, egy jól kiválasztott tonikkal, és egy zöldalma karikával kiváló koktél készülhet” – tette hozzá Berni.

A részletes versenykiírás az alábbi weboldalon található:

Koktélverseny

Fotó: Neményi Márton

Forrás: Just Creative

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress, Kinekeszelma Tags:koktélverseny, Solti Ádám, Solti Berni

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Italcsomagolás visszagyűjtési rendszert dolgoztak ki az iparági szereplők
Next Post: A Zwack Unicum árbevétele 32 százalékkal nőtt

Kapcsolódó anyagaink

  • Fémdarabkák miatt kivonták a forgalomból a Müller kakaós süteményét Gasztropress
  • Az együtt töltött idő Gasztropress
  • Előre csomagolt sárgarépákat vizsgált a Nébih Gasztropress
  • Kétszázötvenféle sörkülönlegesség a Belvárosi Sörfesztiválon Gasztropress
  • “Tokaj a magyar bortermelés egyik legkiemelkedőbb régiója” Gasztropress
  • A maffia élelmiszerrel szerez új tagokat a járványban Dél-Olaszországban Gasztropress
2023. június
hKscpsv
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
« máj    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Felfrissült a rendőrmotor-állomány
  • A Mercedes-Benz egyesíti a kisteherautók bérlését az autó- és lakóautó-kölcsönzéssel
  • Neuville győzelme a Szardínia-ralin, 45. a magyar kettős
  • A Debrecen Drive kiemelt partnere volt a BMW Group Gyár Debrecen
  • Egymilliós járművezetői bónusz a BKV-nál
  • #magvetőakönyvhéten
  • Ismét sikerrel zárult az idei Bridge to Benefits Mesterkurzus
  • Már az adat sem a régi, avagy újfajta védelem kell az egyre szaporodó információknak
  • A LEGO Group a női futball sztárjaival együttműködve inspirálja a gyerekeket a megállíthatatlan játékra
  • Miért veszélyesek a szürke- és fekete importból származó klímák?
  • A három szabadedzés és az időmérő után a futamot is behúzta Verstappen
  • Van képünk hozzá (23.06.04.) –  Toyota Yaris
  • Verstappen az időmérőt is simán behúzta
  • Verstappené a harmadik is
  • Kezdődjön a játék! Együtt alkot különleges digitális világot az Emirates és az AWS
  • A sikeres tesztidőszak után újabb kétszáz budapesti kukára kerül fedő a madarak miatt
  • Kiiktatta irányítóját egy MI-vezérelt drón egy teszt során
  • Újabb kategóriában ért el elsöprő tesztgyőzelmet a Cybex
  • Hosszú szünet után folytatódik a gravitációs hullámok tesztelése/megfigyelése
  • Több mint 50 ráktípust kimutató vérvizsgálatot teszteltek biztató eredményekkel
  • A Ssangyong Rextonnal is megismerkedtek
  • Nincs megálás! Anita és Sanyi is kipróbálta az OKAI Neon elektromos rollereket
  • Rexton tesztnek indult, OKAI Neon e-scooter próba lett belőle
  • Anita és Sanyi találkozott a Honda CB650R motorral (is) – VIDEÓ
  • Anita és Sanyi a Mazda CX-5-öt is kihagyta…
  • Rextonról röviden
  • Honda CMX1100T Rebel
  • Röviden a Honda CB650R-ről
  • Ismerkedés az OKAI Neon elektromos rollerrel
  • E-Tech Renault Arkana
  • Dining Guide TOP100 – Az idei évtől a legjobbak legjobbjait is díjazzák Gasztropress
  • A gyermekkori étkezési szokásaink egész életünkre kihatnak Gasztropress
  • Fókuszban a fenntartható táplálkozás Gasztropress
  • Csomagolt Kinekeszelma
  • A BiOrganik Kft. visszahívta Naturmind fekete szezámmagját Kinekeszelma
  • Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés Gasztropress
  • Kárai Dávid kedvenc bisztróreceptje Gasztropress
  • Negyven százalékkal több üvegházhatású gázkibocsátást okoz a férfiak étrendje, mint a nőké Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.