Korlátlan sörkóstoló a Várkert Bazárban

Télen sör – minden kör!

Két napon át tartó sörfolyam veszi kezdetét február 23-án az egyetlen hazai téli sörfiesztán, az immár 8. alkalommal, a Serfőző szervezésében jelentkező, Indoor Sörfesztiválon. A több mint 100 csapból korlátlanul kóstolható habos nedű mellett sörtörténeti kulisszatitkok és gasztronómiai finomságok is terítékre kerülnek, – a korábbi helyszíneket kinőve – idén már a Várkert Bazárban.

A sörimádók népes táborának legszebb téli pillanatait hozza el idén is az Indoor Sörfesztivál, ahol egy belépőjegy áráért korlátlanul – de mértékkel ajánlva – kóstolhatunk végig több mit százféle csapra vert seritalt, a hazaiakon túl a legismertebb sörnemzetek kis- és nagyüzemi különlegességeit.

A nem apadó sörfolyam mellett, a kihagyhatatlan esemény kiváló alkalmat kínál egy kis kultúrtörténeti töltekezésre, sörtörténelmi anekdotázásra is, ahol Katona Csaba „sörtörténész” viszi majd a szót, számtalan izgalmas historikus adalékkal bővítve az ismereteinket. A bevállalósabbak pedig a sörtörténeti kalandozásokhoz kapcsolódó sörivó versenyen fitogtathatják képességeiket. 

A legkülönlegesebb hazai sörbörzén belekóstolhatunk a pálinkák, rumok és ginek ízvilágába is, a legjobbakból válogatva, kinek-kinek ízlése szerint. Mindemellett pedig mind a két nap izgalmas gasztronómiai kalandokat is kínál: a sörvacsorák keretében különleges fogásokhoz párosítanak habos nedűket.

Február 23-24-én tehát a Várkert Bazárban ismét habzik a sörünnep, naponta 17 órától, egészen éjfélig.

Elővételes napijegy: 12.990 Ft, a helyszínen 14.990, mely a korlátlan sörkóstolás mellett ajándék logózott pohárral is jár. A Sörvacsora pedig 21.990 forint, mellé persze a sörkóstolással és az ajándék pohárral.