Kávé, tea házhozszállítás

2020. Áprilistól már otthon is érezhetjük a Julius Meinl prémium kávéinak és teáinak illatát.
 
Jó hírrel indította az áprilist a Julius Meinl, hiszen 2020. áprilisától már elérhető házhozszállítási szolgáltatásuk mindazok számára, akik kedvelik a jól ismert márka különlegesen finom kávéit és teáit.
 
„A vásárlói igényeket figyelembe véve, illetve a rendszeresen érkező visszajelzések alapján régóta gondolkodtunk azon, hogy érdemes lenne elindítanunk a Julius Meinl házhozszállítását. A világban elterjedt újtípusú koronavírusos megbetegedések (COVID-19) magas száma, egészen új helyzetet teremtett, és gyors reakciót kívánt. Természetesen a Julius Meinl Hungary is a felelősségteljes magatartásra, illetve az otthon maradásra buzdítja vásárlóit. Annak érdekében viszont, hogy ne kelljen lemondani a kedvenc kávéházuk vagy éttermük már jól ismert kávéjáról, úgy döntöttünk, hogy házhoz visszük a kávéházi élményt. Sőt, 2020. áprilisától nem csak kávékülönlegességeink közül választhatnak vásárlóink, de megnyitottuk, tea, lekvár és különleges csésze kínálatunkat is a közönség előtt, amire már eddig is nagy volt az érdeklődés.” – mondta Takács Péter, a Julius Meinl Hungary ügyvezetője.
 
Megszokott kávé, megszokott minőségben
Az első körben csak tesztüzemmel működő házhozszállítás, mostanra már elérhető Budapesten és vidéken egyaránt. Minimum rendelés nincs, a kiszállítás díja minden esetben a vásárlót terheli. 10000 Ft rendelt érték felett Budapesten a kiszállítás ingyenes.
 
Egyszerű rendelés – Most akár házhoz is megy a jól ismert Julius Meinl piros csésze!
A rendelés egyszerű: Keressük fel az alábbi honlapot: https://www.juliusmeinlhazhozszallitas.hu/ válasszuk ki a rendelhető terméklistából hogy pontosan mit szeretnénk és küldjük el rendelésünket. A megrendelés elküldését követően kollégáink, azonnal neki látnak a rendelések feldolgozásához, így vásárlóink számíthatnak a gyors kiszállításra.
 
„A bécsi központú Julius Meinl kávévállalat hisz abban, hogy a versekben rejlő erő képes pozitív változást és gondolatokat hozni az emberek életébe, ezért a kezdetektől fogva küldetésének tekinti a költészet széleskörű népszerűsítését. Az otthon maradás kiváló alkalom arra, hogy olvassunk, akár könyveket akár verseket. Mi pedig bízunk abban, hogy egy jó kávé vagy tea társaságában mindez igazi inspiráló élményt okoz majd mindenkinek.”