Karácsonyi készülődés a PENNY-vel

Szívhez szóló videóval is köszönti a vásárlókat az üzletlánc

Még emlékezetesebbé szeretné tenni a PENNY a karácsonyi készülődés időszakát: a már megszokott minőségű sajátmárkás termékcsaládok mellett az ünnepi szezonban különleges, kizárólag az üzletláncban kapható válogatással, különleges kuponokkal és egy rövid videóval lepik meg a vásárlókat.

A karácsonyi időszakban különösen fontosak a finom falatok, a közös családi és baráti étkezések, a vendégvárás és az erre való készülődés. Ebben segít a PENNY egész évben kedvező áron elérhető termékei mellett az ünnepi szezonban a polcokra kerülő, exkluzív sajátmárkás kínálata, köztük a Selection és Choco’la termékcsalád is.

A Selection választékában több mint 50 féle termék található a PENNY üzleteiben, az ízletes családi menükhöz felhasználható alapanyagoktól kezdve a különleges ünnepi pillanatokhoz illő ajándékokig, amelyek mindegyike kiváló minőségű, mégis megfizethető áron elérhető. Találunk a válogatásban gnocci tricolore-t, raviolit szarvasgombával, többfajta sajtot: extra mature cheddart, ricottát, stracchinót. A húsimádók megkóstolhatják a salame campagnolo-t és salame milano-t is. Az édességek között csokoládék, trüffelek és aprósütemények, különleges hűtött desszertek és a termékcsalád egyik nagy slágere, a macaronválogatás is elérhető.

A Choco’la termékcsalád segít megédesíteni a mikulásvárást és a karácsonyi időszakot: a különleges köntösbe bújtatott csokoládédesszertek közül több mint 20 különböző prémium édesség kerül a polcokra.

A PENNY magyar borai is remek kiegészítői lehetnek az ünnepi asztalnak: az ország legkülönbözőbb régióiból származó, díjnyertes hazai termékek kiváló minőségük mellett is megfizethető áron elérhetők. Olyan, a borvilágban nívós nevek szerepelnek a PENNY kínálatában, mint a Légli Kislaki Vörös, Tokajicum Sárgamuskotály, Laposa Hableány Bianco és Muscat vagy Lajvér DOME Cuvée.

A teljes ünnepi kínálat idén megtalálható lesz a PENNY ingyenes karácsonyi katalógusában is. A katalógus nem csak kedvező ajánlatokat, de extra kedvezményeket biztosító kuponokat is tartalmaz, ezért mindenképpen érdemes alaposan átolvasni.

A karácsonyi hangulatról a PENNY idén egy meghitt videóval is hozzájárul, ezzel kívánva minden vásárlójának kellemes ünnepeket.

A videó az alábbi linken tekinthető meg: