Jönnek a duplakosaras forrólevegős sütők


Végre egyszerre készülhet el a köret és főétel

A gasztronómia világában évről évre újabb és újabb trendek előtérbe, amelyek nemcsak az ételek összetevőit és elkészítési módjait, de a konyhai eszközöket is meghatározzák. Az elmúlt időszak energiakrízisei és az egészségtudatos életmód iránti törekvés sokakat alternatív sütési módszerek váltására ösztönzött. Sok háztartásban már jelen van egy rendkívül hasznos konyhai készülék, amely nem csak a pénztárcánkra vigyáz, de pillanatok alatt egészséges finomságokat készíthetünk vele. Ez nem más, mint a forrólevegős sütő, ismertebb nevén az air fryer, amely a forró levegő cirkulációjával képes az olajban sütéshez hasonló eredményeket elérni – jóval egészségesebben és könnyebben a hagyományos sütési módszereknél.

A forrólevegős sütő egyik legnagyobb előnye a hagyományossal szemben, hogy gyorsan, kevesebb, mint 5 perc alatt elérhetjük a kívánt hőfokot. Ellenben a gáz- vagy elektromos sütőknek legalább 15 percet vesz az, hogy ugyanazt a kívánt hőmérsékletet elérjék. Így egy forrólevegős sütő egyrészt egy használt elektromos energiát csökkentjük, pénzt spórolunk, másrészt a konyhában töltött idő egyre csökken.

Így válasszunk

Mielőtt beruháznánk egy ilyen eszközre, érdemes figyelembe venni a méretet, a kapacitást, a különböző funkciókat és hatékonyságot, valamint az eszköz árát. Először is fontos mérlegelni, mekkora sütőre van szükségünk, figyelembe véve a konyhánk kapacitását. süt meg kell vizsgálni azt is, mekkora adagot akar majd készíteni a fogásokból, hány emberre sütünk/főzünk majd. Végül érdemes szétnézni a piacon: a különböző modellek ugyanis eltérő hatékonyságúak és a funkcióik is mások.

Dupla kosár, extra hatékonyság

Az innovatív forrólevegős sütők lehetővé teszik, hogy egyszerre két különböző ételt készíthessünk el, anélkül, hogy az ízek és aromák összekeverednének. Ez a technológia különösen hasznos a sűrű mindennapokban, amikor időt és energiát szeretnénk megtakarítani.

Megérkezett az új Cosori Dual Basket

A köret és a hús, vagyis egy teljes főétel problémamentesen készülhet egyszerre a 8,5 literes űrtartalmú, betekintő ablakkal felszerelt, új Cosori Dual Basket forrólevegős sütőben. Ez a különösen hasznos lehet, ha gyakran szeretnénk több személyre is és változatos ételeket forrólevegős sütővel sütni. A Cosori Dual Basket két, egyenként 4,25 literes kosarában egyszerre két különböző étel is készíthető szinkronban. A dupla kosaras kialakításnak a sütés folyamata során nem szükséges a kosarakat kinyitni, a betekintő ablakokat és a belső világítást egyszerűen ellenőrizni az ételek állapotát.

A 8 gyors funkciónak hála minden fogást egyszerűen és gyorsan süthetünk meg, ráadásul két kosár külön programozható, így egyszerre, mégis tökéletesen készülhetnek el az eltérő fogásokról. Ha azonban a szinkron sütési funkciót választjuk, ugyanabból az ételből is készíthetünk nagyobb mennyiséget két kosárban.

A Cosori Magyarország célja, hogy a forrólevegős sütői sok háztartásba egyszerűbbé tegyék az egészséges életmódot azáltal, hogy a legváltozatosabb igényeknek megfelelnek. Legyen szó egyszemélyes háztartásról vagy nagyobb családról, minden konyhában megtalálja a helyét ez a sokoldalú konyhai készülék. A Cosori Magyarország képviselője kiemelte, hogy a legújabb Cosori terméknél is a vásárlói visszajelzésekre reflektálás dominál, hiszen a visszajelzések alapján mind a dupla kosárra mind a nagy betekintő ablakra nagy igény mutatkozik.