Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Itt az idei nyár legmenőbb itala, a jégre töltött pezsgő!

Posted on 2023-05-242023-05-24 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Trendi alkoholos frissítővel debütál idén nyáron a Törley Pezsgőpincészet. A tavaly fennállásának 140. évét ünneplő vállalat Magyarországon elsőként jelenik meg olyan pezsgővel, amelynek illata és zamata kifejezetten jégre töltve teljesedik ki. A termékbevezetést nem mindennapi gerillakampány erősíti, legújabb italuk mása egy négytonnás jégkockában bújt meg. A Törley Ice egészen új trendet teremthet, és alapvetően változtathat a magyarok klasszikus pezsgőfogyasztási szokásain.

Itthon még újdonságnak számít, nemzetközi szinten viszont már sikertörténet a jégre töltött pezsgő, amely szinte kifordította a sarkából a globális piacot. Az izgalmas, és néhány éve még elképzelhetetlennek tartott trend térhódítására reagálva a Törley Magyarországon elsőként jelenik meg Törley Ice néven olyan itallal, ami az új irányvonal igényeinek felel meg.

„Hazai piacon korábban még senki nem kísérletezett hasonló itallal. A külföldi pezsgőházak által készített Ice, vagyis a jégre töltött pezsgő itthon még az import termékek között sem jelentős, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy legújabb italunk komoly űrt tölt be a magyar pezsgőpiacon, miközben új fogyasztási rituáléra ösztökéli a lelkes és nyitott pezsgőkedvelőket” – hangsúlyozta Müller Kornél, a Törley Pezsgőpincészet ügyvezető igazgatója.

A Törley Ice megjelenését különleges gerillakampány erősítette. Egy rejtélyes és hatalmas, négytonnás jégkocka jelent meg egy hete a Millenáris Széllkapu Parkban. Az olvadó műalkotás mélyén pedig egy 80 cm magas Törley Ice palack lapult. Ezzel fény derült az idei nyár egyik legnagyobb rejtélyére is. Az installáció igen figyelemfelkeltő volt, több mint 10 000 ember kattintott az élő streamre, a közösségi médiában pedig több mint egymillió felhasználó látta a jégkockát.

A jég nem ront a pezsgő minőségén, sőt!

Hihetetlenül hangzik, de igaz! A Törley Ice ízéből és zamatosságából akkor sem veszít, ha a jégkockák olvadni kezdenek, mivel több buborékot tartalmaz, mint más pezsgők. Valódi frissessége, gyümölcsössége, illat- és zamatanyagai kifejezetten jégre töltve teljesednek ki. Alapját speciális cuvée adja, a játékos és üde ízek megőrzése érdekében rövid ideig tartályban erjesztik.

A Törley különlegessége küllemében is újszerű: a hófehér palackról hologramos fólia köszön vissza, amely a jég hidegségét, tükröződését hivatott megmutatni a fogyasztóknak. Ez az exkluzív megjelenés egyedülállónak mondható a hazai előállítású pezsgők körében.

A pezsgő, amelyet elsősorban nem pezsgőként fogyasztunk

Az új pezsgőzési szokás Dél-Franciaországból terjedt el, ahol az emberek a forró nyári napokon néhány darab jégkockával hűtötték le buborékos italukat. A pezsgőházak gyorsan reagáltak is a fogyasztói igényekre, így egyre több országban jelentek és jelennek meg olyan termékek, amelyeknek kötelező elemét képezik a jégkockák. A Törley Ice berobbanásával hazánkban is megváltozhatnak a klasszikus pezsgőfogyasztási szokások.

„Azt tapasztaljuk, hogy a magyar pezsgőfogyasztók a megszokott kedvenceik mellett szeretnek újdonságokat is kipróbálni. A Törley Ice egészen új pezsgőzési élményt nyújt, amely ötvözi a vidámságot, a frissességet, és könnyedséget ad a meleg nyári estékhez. Ezzel a frissítővel szeretnénk megmutatni, hogy egy pezsgő is lehet, trendi, könnyed, laza” – mondta el Csomay András, a Törley Pezsgőpincészet marketingvezetője.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress, Újragondolt Tags:jégre töltött pezsgő, Törley Ice, Törley Pezsgőpincészet

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Mutatjuk a nyár legmenőbb édességét
Next Post: 10 helyett 30 százalék kedvezményt ad vásárlóinak a PENNY

Kapcsolódó anyagaink

  • Mindennapi vitamintuning Nutrilite™ Double X™ étrend-kiegészítővel Gasztropress
  • Hús, és egyéb állati eredetű élelmiszerek fogyasztásának csökkentése, vagy teljes elhagyása Gasztropress
  • A CoQ10 lehetséges exogén forrásai és bevitele Gasztropress
  • Ez, húsleves? Újragondolt
  • A  boltok túlnyomó többsége érvényesíti az élelmiszerárstopot Gasztropress
  • A diófélék, olajos magvak helye a kiegyensúlyozott, egészséges étrendben Gasztropress
2023. május
hKscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
« ápr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Egy amerikai Toyota-kereskedő több mint 152 ezer dollárt kér egy GR Corolla Morizo Editionért
  • Előbb visszakapták a gyalogosok a Lánchíd pesti oldalánál lévő járdákat
  • A LEVC frissített akkumulátort fejlesztett a TX és a VN5 számára
  • A Magyar Suzuki felmért
  • Országos szemétgyűjtési akcióhetet szervez a Magyar Közút
  • Már Magyarországon is kapható a HUAWEI P60 Pro
  • Felesleges már árzuhanásra várni
  • A TP Vision és az FC Barcelona több évre szóló megállapodást kötött
  • Psoriasis és társbetegségei
  • Megjelent Steigervald Krisztián új könyve, a Generációk harca a figyelemért
  • Az Aston Martin Aramco Cognizant Formula One® csapatáról
  • Van képünk hozzá (23.05.29.) –  Ssangyong Rexton
  • A Honda részvétele az F1-es versenyeken
  • Verstappen behúzta a Monacói Nagydíjat
  • Van képünk hozzá (23.05.28.) –  Suzuki Jimny 5 Door
  • Az interaktív vizsga számítógépen végezhető teszt jellegű feladatsorokat jelent
  • Új szuperbaktérium-ölő antibiotikumot fedeztek fel tesztelés közben
  • Elon Musk cége elkezdheti az agyimplantátumok tesztelését embereken
  • Új új biológiai fegyverek tesztelése volt a cél
  • Mikrozöld termelőket ellenőriztek a Szupermenta tesztprogramban
  • Nincs megálás! Anita és Sanyi is kipróbálta az OKAI Neon elektromos rollereket
  • Rexton tesztnek indult, OKAI Neon e-scooter próba lett belőle
  • Anita és Sanyi találkozott a Honda CB650R motorral (is) – VIDEÓ
  • Anita és Sanyi a Mazda CX-5-öt is kihagyta…
  • Anita és Sanyi a Mazda 6-os jubileumi kiadásával is megismerkedett
  • Röviden a Honda CB650R-ről
  • Ismerkedés az OKAI Neon elektromos rollerrel
  • E-Tech Renault Arkana
  • Elsőként a Mazda CX-5-ben
  • Mazda 6 20 TH Anniversary
  • #Legalja… Győrfi Dani pofozkodva tanítja tojást sütni az iskolásokat TikTokon Gasztropress
  • Az óbudai Málna The Pastry Shop az ország legjobb cukrászdája Gasztropress
  • A világ legerősebb chilije az egyik legkeresettebb karácsonyi ajándék Gasztropress
  • Rögös túró – a magyar szuperélelmiszer Gasztropress
  • A gyermekkori étkezési szokásaink egész életünkre kihatnak Gasztropress
  • Az éttermek 82%-a kínálja más nemzetek ételeit Gasztropress
  • Dining Guide TOP100 – Az idei évtől a legjobbak legjobbjait is díjazzák Gasztropress
  • Negyven százalékkal több üvegházhatású gázkibocsátást okoz a férfiak étrendje, mint a nőké Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.