Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Mutatjuk a nyár legmenőbb édességét

Posted on 2023-05-242023-05-24 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Kávé, tölcsérben

Magyar kávékülönlegesség a Tiktok új sztárja

Kávéztál már tölcsérből? Őrült új ötlet hódít Budapesten: egy hazai vállalkozópáros tölcsérből kezdte árulni brutálisan finom dél-amerikai kávéját, ez a ConTeCcino. A forradalmi kulináris ötlet hamar berobbant a közösségi médiában, hiszen nem csak ízélménynek páratlan, látványnak is extrém módon különleges.

„ Igazi világjárók vagyunk, és az egyik utunk alkalmával láttunk valami hasonlót. Ez az ötlet, hogy az egyedülálló módon tölcsérből, kávé árusításába. A „Con Te” olaszul annyit tesz, mi mindenkivel szeretnénk „megosztani ezt a nem mindennapi élményt ” – árulta el Kovács Péter a Conte Cafe tulajdonos-ötletgazdája, akinek már van vendéglátós tapasztalata, hiszen a Best Bagel Basilica évek óta nagy sikerrel üzemel.

A Dél-Amerikából származó kávébabokat Budapesten pörkölik, így garantáltan isteni kávé társul a páratlan élményhez. Az üzlet ráadásul Budapest szívében, a Bazilika mellett található, nem csoda, hogy a ConTeCcino állandó főszereplője a legmenőbb TikTok-videóknak és Insta-képeknek.

Kortyolj bele a tölcsérbe!

A termékfejlesztés egy profi cukrász segítségével zajlott, így sikerült kifejleszteni azt a tölcsért, ami 10-20 percig is képes tartani a hőt. Természetesen egy mezei ostya nem bírná ennyire jól a gyűrődést, ezt sok-sok péppé ázott tölcsér és kiömlött kávé árán tanulták meg Péteréket. A speciális recept alapján készülő, belga étcsokoládés, fehércsokoládés, ruby ​​csokoládés vagy tejcsokoládés kézműves Waffel-tölcsér nem csak a hőre reagál jobban: a kávéba olvadva különleges ízélményt is nyújt. ez, ha az étcsokis verziót növényi tejjel kéred, 100%-ban vegán finomságot kapsz! A gyermekekről sem feledkeztek meg: ők a kávémentes Baby ConteCcino-t kortyolhatják.

„Februárban nyitottunk, mostanra elmondhatom, hogy a vendégek imádják ezt az ötletet… Már több országból is érdeklődnek nálunk franchise-lehetőségért. Aki csak nálunk jár, le is fotózza és posztolja a kávéját. Az elmúlt néhány hónap egész évben visszafejlődött a termékeinket a jelzések alapján, mostanra már tökéletes. A nyári hónapokra pedig áru meglepetéssel készültünk ” – el Nagy Levente , a Conte Cafe tulajdonosa.

Jön a nyár két új slágere

A nyári szezonra a srácok két új termékkel is előrukkoltak, a FruttiCcino egy hűsítő, gyümölcsös desszert, amit sós karamellás, vagy csokoládés szósszal is kérhetünk, és tökéletes társ a város felfedezéséhez még a rekkenő nyári hőségben is. A hideg Frappé ConTeCcino pedig igazi jeges felüdülés lesz majd a forró nyárban.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:ConTeCcino

Bejegyzés navigáció

Previous Post: A tatai Platán Gourmet nyerte el az Év étterme díjat
Next Post: Itt az idei nyár legmenőbb itala, a jégre töltött pezsgő!

Kapcsolódó anyagaink

  • Német tudósok megfejtették, hogy miért olyan büdös a durián Gasztropress
  • A Dunától keletre fekvő borvidékeken is megjelent a szőlő aranyszínű sárgaság betegsége Gasztropress
  • Húsmentes lesz az egyik legjobb New York-i étterem Gasztropress
  • Fedezd fel az adományozás örömét! Gasztropress
  • Sejti mennyi élelmiszert pazarol? Gasztropress
  • 50 kilométert is utazik a magyar egy jó étteremért Gasztropress
2023. május
hKscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
« ápr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Országos szemétgyűjtési akcióhetet szervez a Magyar Közút
  • A főbohóc tovább folytatja apja tragikus halálának megbosszulását! – #Karigerikerékpársugárúttá lesznek a metrópótló buszok egykori sávjai
  • A Volvo Trucks új biztonsági rendszereket vezet be teherautóiban
  • Nyirádon a Korda-lányok mentették meg a csapat becsületét
  • Fotókon a Mercedes-EQ EQT
  • A TP Vision és az FC Barcelona több évre szóló megállapodást kötött
  • Psoriasis és társbetegségei
  • Megjelent Steigervald Krisztián új könyve, a Generációk harca a figyelemért
  • Programozható robotokkal a jövő mérnökeiért
  • „Látjuk a jövőt!”
  • Az Aston Martin Aramco Cognizant Formula One® csapatáról
  • Van képünk hozzá (23.05.29.) –  Ssangyong Rexton
  • A Honda részvétele az F1-es versenyeken
  • Verstappen behúzta a Monacói Nagydíjat
  • Van képünk hozzá (23.05.28.) –  Suzuki Jimny 5 Door
  • Új szuperbaktérium-ölő antibiotikumot fedeztek fel tesztelés közben
  • Elon Musk cége elkezdheti az agyimplantátumok tesztelését embereken
  • Új új biológiai fegyverek tesztelése volt a cél
  • Mikrozöld termelőket ellenőriztek a Szupermenta tesztprogramban
  • A tesztidőszak tapasztalatai alapján…
  • Nincs megálás! Anita és Sanyi is kipróbálta az OKAI Neon elektromos rollereket
  • Rexton tesztnek indult, OKAI Neon e-scooter próba lett belőle
  • Anita és Sanyi találkozott a Honda CB650R motorral (is) – VIDEÓ
  • Anita és Sanyi a Mazda CX-5-öt is kihagyta…
  • Anita és Sanyi a Mazda 6-os jubileumi kiadásával is megismerkedett
  • Röviden a Honda CB650R-ről
  • Ismerkedés az OKAI Neon elektromos rollerrel
  • E-Tech Renault Arkana
  • Elsőként a Mazda CX-5-ben
  • Mazda 6 20 TH Anniversary
  • Mennyi a napi vitamin- és ásványianyag-beviteled? Gasztropress
  • A legtöbb virsli decemberben fogy Gasztropress
  • A BiOrganik Kft. visszahívta Naturmind fekete szezámmagját Kinekeszelma
  • Családom és egyéb receptfajták – #krausztronomia Gasztropress
  • Több mint 130 étterem konyháját próbálhatják ki az őszi Országos Étterem Hét vendégei Gasztropress
  • Rögös túró – a magyar szuperélelmiszer Gasztropress
  • Valentin-napi pikáns koktélok, amelyek biztos, levesznek a lábadról Gasztropress
  • Eszel Te rendesen? Kinekeszelma

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.