Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Innovációs díjat nyert a Gierlinger Prémium kockázott Bacon

Posted on 2021-04-132021-04-13 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp



Inno d’Or – Év Innovációja 2021 címet nyert el csomagolás főkategóriában a négykamrás csomagolású Gierlinger Premium kockázott bacon . A Trade magazin által életre hívott verseny célja, hogy évről évre olyan értékteremtő innovációkat jutalmazzon, amelyek valós vásárlói igényre reagálnak. Magyarország piacvezető bacongyártó vállalkozása, a Tamási-Hús Kft. által készített termék hazánkban egyedülálló csomagolástechnikával készül, ennek köszönhetően a fogyasztók sokkal takarékosabban tudják felhasználni azt.

31 olyan pályázatot díjazott a nagy létszámú szakmai zsűri a Trade magazin által meghirdetetett Inno d’or – Év Innovációja 2021 versenyen, amelyek piaci bevezetése 2020. január 1. és 2020. december 31. között zajlottak és saját kategóriájukban meghatározó újdonságtartalommal bírtak.

Csomagolás főkategóriában a Tamási-Hús Kft. gyorspácolt, bükkfával füstölt, kockázott császárszalonnáját: a négykamrás csomagolású Gierlinger Premium kockázott Bacont ítélték meg a legjobbnak, a formátum ugyanis hazánkban egyedülálló és rendkívül fogyasztóbarát is.

Új technológia, nagyobb precizitás

A cég tájékoztatása szerint tavaly egy olyan nagy volumenű fejlesztést hajtottak végre, amelynek része volt egy automata csomagológép beszerzése is. A csarnokméretű gépsor több nyugat-európai országban is előszeretettel használják, de Magyarországon egyedülállónak számít.

„Az 5 méter széles széles és majdnem 50 méter hosszú kockázó- és csomagológép legnagyobb előnye, hogy a dolgozóknak a munkafolyamat egyik pontján sem kell hozzáérniük a termékhez, így az élelmiszerbiztonsági feltételeknek hatványozottan is megfelel, egyúttal gyorsabb és precízebb csomagolást tesz lehetővé. A gép rendkívül nagy kapacitású, és cégünkön kívül jelenleg senki sem használ ehhez hasonlót Magyarországon ebben az iparágban” – nyilatkozott Kovács Péter a Tamási-Hús Kft. kereskedelmi igazgatója.

„A négykamrás csomagolású Gierlinger Premium kockázott bacon felhasználása azért takarékosabb az átlagos védőgázas kiszerelésű termékekhez képest, mert a frissességet biztosító gázkeveréket négy kisebb csomagolási egységben helyeztük el. Ezáltal rekeszenként felbontva csupán egy adagnyi terméket érint a felbontást követő oxidáció. A Gierlinger Premium bacon kockából elég éppen annyit felbontani, amennyire adott helyzetben szükség van. Az állandó frissesség mellett a vásárlók egy ízfokozótól és mesterséges aromától mentes kiváló terméket élvezhetnek. – magyarázta el Kovács Péter.

A tavalyi beruházást követően a vállalat 2021-ben a már meglévő sikeres termékek változatosabb piaci pozicionálása mellett egy új termék innovációján is dolgozik. A Crispy bacon az elmúlt évek slágerterméke volt a cégnél, az eddig jellemzően szendvicsgyártóknak és gyorsétteremláncoknak értékesített kényelmi terméket viszont még idén kiskereskedelmi forgalomba szeretnék hozni, amit európai szinten is ritkaságnak számít. Az előre sütött bacon szeletek a csomagolásból kibontva a friss, sült szalonna élményét nyújtják salátákhoz, hamburgerekhez tojás és húsételekhez.

Az Inno d’Or – Év Innovációja 2021 versenyről

A megmérettetésen minden évben azokat az innovációkat keresik, amelyek meghatározható fogyasztói igényre nyújtanak megoldást, valamely nevesíthető trendbe illenek vagy egy meglévő, meghatározható igényből inspirálódott fejlesztés eredményei.

A pályázatokban bemutatott újdonságok értékelését öt szempont (innováció, trend, piaci előny, időszakos eredmény, piaci esély) alapján végezte a szakmai zsűri, majd pedig azoknál a termékeknél, ahol ez lehetséges volt, érzékszervi bírálatra is sor került. A pályázatok élelmiszer, ital, vegyi áru, szolgáltatás, technológia, csomagolás főkategóriákban érkeztek, köztük mind gyártói, mind kereskedelmi márkaként, célcsoportot tekintve volt közöttük B2B és B2C beadvány is.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Év Innovációja 2021, Gierlinger Prémium kockázott Bacon, Inno d’Or, Inno d’Or – Év Innovációja 2021, Tamási-Hús Kft., Trade Magazin

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Több mint 300 élelmiszertermékkel bővíti idén saját márkás kínálatát a SPAR
Next Post: Enyhén erjedt görög gyümölcskonzervre figyelmeztet a Nébih

Kapcsolódó anyagaink

  • A büfékocsik átlagosan 30 százalékkal emelték termékeik árát az elmúlt egy évben Gasztropress
  • Több tíz tonna halat szállítanak a boltokba naponta a Hortobágyról Gasztropress
  • Májusban rendezik a Kávéházak éjszakáját Gasztropress
  • A Borfesztivál, ahol egyszerűen ott kell lenni Gasztropress
  • Mozaikpadlós 1500 éves szőlőprést találtak Korazimban, Észak-Izraelben Gasztropress
  • 2019. április 10. óta nevezhetek a hazai borászatok a 40. Országos Borversenyre Gasztropress
2023. szeptember
hKscpsv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
« aug    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Frankl András szerint a Hungaroring ugyanolyan tökéletes lesz, mint az atlétikai stadion
  • Vegye meg online vonatjegyét és nyerjen!
  • Csak #karigerilótetü meg ne tudja! Wales húszra csökkenti a lakóövezeti sebességhatárt
  • Kiss Norbert karnyújtásnyira a címvédéstől
  • Futóverseny miatt lezárásokra kell készülni vasárnap a Clark Ádám tér és az Attila út környékén
  • A The National meglepetésalbummal jelentkezik
  • Álomvilágból a valóságba tart Saya Noé új lemeze
  • Polestar autókból lesz Hot Wheels és Matchbox
  • Árnyékot adó fák alatt kezdték a tanévet a gyerekek
  • Néró császárt megszégyenítő lángokat gyújt Timmy Trumpet új klubslágerében
  • Verstappen nyerte a japán időmérőt
  • Van képünk hozzá (23.09.23.) –  Polestar Synergy Design Contest Winner
  • Verstappen behúzta a harmadik szabadedzést is
  • Frankl András: “A Hungaroring ugyanolyan tökéletes lesz, mint az atlétikai stadion”
  • Verstappen volt a leggyorsabb a második szabadedzésen is
  • 5G-re épülő autóipari megoldások tesztelésére állított fel projektcsapatot a Bosch és a Vodafone
  • A Suzuki V-Strom 800DE az „Alpen Masters 2023” tesztgyőztese
  • A laboratóriumi és klinikai tesztek mellett neuropszichológusok játékos tesztekkel vizsgálják a szellemi képességek lehetséges hanyatlását
  • Ezt a vad külsejű autonóm buszt most Európában tesztelik
  • A tesztelések után 19 eljárás indult kakaóitalpor-forgalmazók ellen
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Exkluzív Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A születése óta vak Karvai Sándor megszelidítette az Acer ES 5 elektromos rollert
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A plug-in Priusszal is ismerkedtünkToyota Prius
  • Mostantól már Tatán és Esztergomban is ehetünk méregdrágán tányérdíszítést Gasztropress
  • Michelin Guide ajánlást kapott az Avalon Ristorante Gasztropress
  • Valentin-napi pikáns koktélok, amelyek biztos, levesznek a lábadról Gasztropress
  • Az EKO Konzervipari Kft. szecsuáni csípős mártásokat hívott vissza Gasztropress
  • A hét mondása a facebook-ról :-D Gasztropress
  • Mi lehet a titok az Avalonban? Gasztropress
  • Több mint hat tonna tartósélelmiszert gyűjtött rászorulóknak a BRFK Gasztropress
  • Túrós csusza alagút Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.