Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Határon átívelő online sütőakadémia a Ramatól

Posted on 2020-05-142020-05-13 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

A finom sütik tovább hódítanak a YouTube-on a vírus idején is. Karantén ide vagy oda, sütni otthon, egyedül vagy a családdal továbbra is jó program. A Café Communications csapata együttműködve az Intren, a Tintahal Design és a Dentsu Aegis Network ügynökségekkel és megbízójukkal, az Upfield Hungary-vel életre hívta a Rama Academyt, az itthon piacvezető sütőmargarin új sütőműsorát.

A Rama több országot érintő tartalomstratégiájának megvalósításához kapcsolódik az új online tartalomsorozat, a Rama Academy, amely a márka egész éven átívelő kreatív platformja. Ahogy a koncepciót, úgy a teljes stratégiát is adaptálják Csehországra is az alkotók, az ottani Hera márkára Hera Academy néven.

A kampány első felvonása már útjára is indult és hetente új részekkel jelentkezik: a karantén-helyzetre reflektálva fakanalat ragadó influencerek osztják meg bevált receptjeiket a közönséggel a Nagyon Süti YouTube csatornán.

Maga az ötletet még korábban került elfogadásra, majd az indulás kapcsán közbeszólt a vírushelyzet, így az első részek kivitelezését újra kellett gondolni. Így készült el a kampány „home edition” verziója.

Kampánycél:
Szórakoztatás helyett inkább az edukációra és a segítségnyújtásra került át a hangsúly. A videókban fontos szempont a praktikusság: a szereplők olyan eszközökkel és olyan alapanyagokkal sütnek, amelyek a legtöbb háztartásban megtalálhatóak, hogy a nézők akár a bevásárlást elkerülve próbálhassák ki a recepteket.

A kampány járvány utáni részei az edukációra erősítenek majd rá, illetve a folytatásban ismét nagyobb teret kap a szórakoztatás is. A szereplők tervezetten maradnak, de már stábbal kiegészülve a Tintahal Design konyhastúdiójában készülnek majd a vírushelyzet utáni epizódok.

Koncepció:
A sütőakadémia, vagyis Rama Academy alapgondolata rendkívül egyszerű: a Rama – mint az otthoni sütés szakértője – megmutatja, hogy a sütés nem valami bonyolult elfoglaltság, amihez annyi élettapasztalattal a hátunk mögött állhatunk csak neki, amennyivel a nagymamánk rendelkezik, hanem egy mindenki számára elérhető, örömet és sikerélményt adó elfoglaltság. Ehhez olyan márkanagyköveteket hívtunk segítségül, akikre érdemes hallgatni a sütés témában, de azért nem annyira profik, hogy bárkit elrettentsenek attól, hogy neki merjen állni a recepteknek. Így a fiatalabb korosztályok is ráérezhetnek az otthoni sütés örömére.

A kampány fő üzenete:
Történjen bármi, az otthoni sütés olyan tevékenység, ami mindannyiunknak örömet okoz.

Érdekesség, behind the scenes:
Mivel már maga a forgatás is az önkéntes karantén időszakára esett, így a szereplők maguk vették fel a kisfilmeket, stúdió helyett saját konyhájukat használva a forgatás helyszínéül.

A videók:

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:#maradjotthon, betegség, COVID-19, COVID-19 koronavírus, Covid-19-tüdőgyulladás, egészség, járvány, kór, koronavírus, koronavírus-járvány, kórság, megelőzés, online sütőakadémia, veszély

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Matricákkal és nyomozással indul a Nébih Viber kampánya
Next Post: Az online térben is keresi hazai beszállítói partnereit az Auchan

Kapcsolódó anyagaink

  • Időseknek szóló nemzeti táplálkozási ajánlást tett közzé az OGYÉI Gasztropress
  • Nem akadályozza a gabonaszállítást a járvány Gasztropress
  • Libazsírokat vontak ki a forgalomból Gasztropress
  • Élelmi rostban gazdag táplálkozás aa mikrobiom egyensúlyáért Gasztropress
  • Emelkedtek a felvásárlási árak a csemegekukorica ágazatban Gasztropress
  • Gyógynövényes sertéshús alapú termékeket állítanak elő Kunhegyesen Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Újabb szakaszokon épülhet a #KariGerikerékpársugárút
  • Két napig újra #KariGeri a rakpart
  • Így jár az M3-as metró hétvégén
  • Beindult a szezon, újra a közutakon a mezőgazdasági gépek!
  • Ismét viharos szélre és porviharokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
  • Kukucs könyvek – Merre vagy, mama?
  • Az európai fogyasztók elsősorban az utazásról, az éttermekről és az új ruhákról mondanak le az infláció hatására
  • Az utóbbi években jelentősen javult a mielóma multiplexben szenvedő betegek kezelése
  • Így segítsük kertünket a tavaszi ébredésben
  • Összefogásra szólított föl a Mohosz elnöke a halállomány védelmében
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • Amikor, nem az utasok szavaznak… Az év légitársaságának választották a Wizz Airt
  • Van képünk hozzá (23.03.23.) – Alpine A110 S
  • Van képünk hozzá (23.03.22.) – MG4
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • A kutyák és az emberek agya hasonlóan dolgozza fel a környezet hangjait – a tesztek alapján
  • A Honda Pilot gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A hétvégén tesztelik a biztonsági rendszereket
  • A teszteredmények után az ADAC veszélyesnek tart hét nyári abroncsot
  • A Toyota Highlander így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Kárai Dávid kedvenc bisztróreceptje Gasztropress
  • Április 30-ig további folyamatos és jelentős élelmiszer áremelkedésre kell számítanunk! Gasztropress
  • Eszel Te rendesen? Kinekeszelma
  • Az éttermek 82%-a kínálja más nemzetek ételeit Gasztropress
  • Idén is lesz Happy hét a vízfogyasztás népszerűsítésére Kinekeszelma
  • Hagyományos ételek kerüljenek karácsonykor az ünnepi asztalra Gasztropress
  • Café Párisi a Lotz-teremben Gasztropress
  • A  betegeknek nem javasolt a böjt Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.