Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Halfalatkák rongyos tésztával

Posted on 2020-05-022020-05-01 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg tőkehalfilé

1 fej vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

1 cs. petrezselyem

2 ek. olívaolaj

40 dkg darabolt, konzerv paradicsom

1 tk. fűszerpaprika

5 dl csirkeleves, kockából

10 dkg lebbencstészta

1 mk. citromlé

Elkészítés:

1. A halat megmossuk, kisebb kockákra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, miként a petrezselymet is.

2. Vastag falú edényben felhevítjük az olajat, közepes lángon megfuttatjuk rajta a hagymát és a fokhagymát. Ha már üveges, hozzáadjuk a paradicsomkonzervet, a fűszerpaprikát, összeforraljuk, majd beletesszük a haldarabokat. Felöntjük a levessel, 10-12 percig hagyjuk rotyogni, amíg a szósz besűrűsödik.

3. Eközben lobogó sós vízben a tésztát al dentére főzzük, majd leszűrve adjuk a halhoz. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Megszórjuk a petrezselyemmel, megcsepegtetjük a citromlével és frissen tálaljuk.

Munka: kb. 30 perc

Fogyasztható: kb. 30 perc múlva

1 adag: 490 kcal

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress, Miteszel Tags:Halfalatkák rongyos tésztával

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Bővíti nyírbátori üzemét az Unilever
Next Post: Pórés rizsgombóc zabpehellyel

Kapcsolódó anyagaink

  • Csaknem 100 ezer tonna magyar dinnye kerület a belföldi piacokra idén Gasztropress
  • A járványügyi dolgozók étkezését segíti az Etesd a Dokit! és a SPAR Gasztropress
  • Karácsonyi vásárokon talált szabálytalanságokat a Nébih Gasztropress
  • Évente akár 50 ezer forintot lehetne spórolni az élelmiszerek tudatos felhasználásával Gasztropress
  • Már tudjuk, hogy Önnek melyik a kedvenc fánkja! Gasztropress
  • Több mint 29 milliárd forinthoz jutott a Hell Energy kötvényaukcióból Gasztropress
2023. március
hKscpsv
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Szabálytalan mutatvány, sikeres intézkedés 
  • Hideg Ádám: “Nem változott semmi”
  • Magyarország legnagyobb gyorsforgalmi útfelújítása kezdődik áprilisban
  • Tavaly második éve nőtt a személyi sérüléses balesetek száma
  • Az Európa-bajnokságon indul a Hangodi, Bunkoczi páros
  • A World Photography Awards 2023 nyílt pályázatának döntősei
  • A múlt héten megérkezett Ed Sheeran vadonatúj felvétele, az „Eyes Closed”
  • A Linkin Park egy újabb kiadatlan számot fedett fel „Fighting Myself” címmel
  • A Képzőművészeti Egyetem jótékonysági adományozást szervez a török földrengés áldozatai javára
  • Újabb szívhez szóló dalt ismerhetünk meg a The National közelgő lemezéről
  • Van képünk hozzá (23.03.27.) – Lexus ROV
  • Van képünk hozzá (23.03.26.) – Peugeot 508 SW
  • Van képünk hozzá (23.03.25.) – Silk FAW Hongqi S9
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • Amikor, nem az utasok szavaznak… Az év légitársaságának választották a Wizz Airt
  • A távoli északon teszteli az Audi a Q6 e-tron szériaközeli prototípusát
  • A gyári BMW-csapattal tesztelt Kovács Bálint
  • A Mazda CX-9 gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • Jövő kedden és pénteken tartják két metróállomás füstpróbáját
  • A Volkswagen Atlas így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
Hiba történt: a hírcsatorna nem elérhető. Később próbálkozzunk újra.
  • A  betegeknek nem javasolt a böjt Gasztropress
  • Fővárosi vendéglátóhely működését függesztette fel a Nébih Gasztropress
  • Házi túrórúd recept Gasztropress
  • Második lett a magyar csapat a budapesti Bocuse d’Or kontinensdöntőn Gasztropress
  • Jön a Táplálkozás és Hidratáció Hete Gasztropress
  • Egész Magyarországra kiterjedő étteremválogatást tesz közzé a Michelin Guide Gasztropress
  • Sült zöld spárga saláta zöld istennő öntettel Gasztropress
  • Csomagolt Kinekeszelma

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.