Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Halfalatkák rongyos tésztával

Posted on 2020-05-022020-05-01 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg tőkehalfilé

1 fej vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

1 cs. petrezselyem

2 ek. olívaolaj

40 dkg darabolt, konzerv paradicsom

1 tk. fűszerpaprika

5 dl csirkeleves, kockából

10 dkg lebbencstészta

1 mk. citromlé

Elkészítés:

1. A halat megmossuk, kisebb kockákra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, miként a petrezselymet is.

2. Vastag falú edényben felhevítjük az olajat, közepes lángon megfuttatjuk rajta a hagymát és a fokhagymát. Ha már üveges, hozzáadjuk a paradicsomkonzervet, a fűszerpaprikát, összeforraljuk, majd beletesszük a haldarabokat. Felöntjük a levessel, 10-12 percig hagyjuk rotyogni, amíg a szósz besűrűsödik.

3. Eközben lobogó sós vízben a tésztát al dentére főzzük, majd leszűrve adjuk a halhoz. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Megszórjuk a petrezselyemmel, megcsepegtetjük a citromlével és frissen tálaljuk.

Munka: kb. 30 perc

Fogyasztható: kb. 30 perc múlva

1 adag: 490 kcal

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress, Miteszel Tags:Halfalatkák rongyos tésztával

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Bővíti nyírbátori üzemét az Unilever
Next Post: Pórés rizsgombóc zabpehellyel

Kapcsolódó anyagaink

  • Mit eszik majd a Z-generáció? Gasztropress
  • Áremelésre kényszerülnek a tojástermelők a takarmánydrágulás miatt Gasztropress
  • Látvány és hagyományos ételek modern köntösben Gasztropress
  • Bio Kürtőskalács Hétvége a városligeti kürtőskalács-cukrászdában Gasztropress
  • Majdnem Tutti kommunikáció Gasztropress
  • Nemzetközi konferenciát rendez a Tokaj-Hegyalja Egyetem a fenntartható borászatról Gasztropress
2023. szeptember
hKscpsv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
« aug    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Új vezető a LIEGL & DACHSER Logisztikai Kft. pénzügyi osztályának élén
  • Forgalmi változások lesznek szombaton az Eurojackpot Szuperkoncertje miatt a Puskás Aréna környékén
  • A Siemens Mobility és az ÖBB digitalizálja ausztriai vasúthálózatát
  • Kifutottak első útjukra a Bahart új hajói
  • A MINI oxfordi gyára is elektromos üzemmódba kapcsol
  • Életre kel a Magányos Cédrus
  • Aki bújt, aki nem – A Random Trip pop ódát írt Veszprémhez
  • Küldd a szeretet jelét!
  • Ezreket spórolhatunk az iskolakezdésnél a könyveken, ha jól használjuk a keresőt
  • A QNAP bemutatja az ARM-alapú AI NAS-t
  • Verstappen nyerte a japán időmérőt
  • Van képünk hozzá (23.09.23.) –  Polestar Synergy Design Contest Winner
  • Verstappen behúzta a harmadik szabadedzést is
  • Frankl András: “A Hungaroring ugyanolyan tökéletes lesz, mint az atlétikai stadion”
  • Verstappen volt a leggyorsabb a második szabadedzésen is
  • 5G-re épülő autóipari megoldások tesztelésére állított fel projektcsapatot a Bosch és a Vodafone
  • A Suzuki V-Strom 800DE az „Alpen Masters 2023” tesztgyőztese
  • A laboratóriumi és klinikai tesztek mellett neuropszichológusok játékos tesztekkel vizsgálják a szellemi képességek lehetséges hanyatlását
  • Ezt a vad külsejű autonóm buszt most Európában tesztelik
  • A tesztelések után 19 eljárás indult kakaóitalpor-forgalmazók ellen
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Exkluzív Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A születése óta vak Karvai Sándor megszelidítette az Acer ES 5 elektromos rollert
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A plug-in Priusszal is ismerkedtünkToyota Prius
  • Honnan ismerszik meg a jó felvágott? Gasztropress
  • Csúcstechnológiás grill, ami kis helyen is elfér Gasztropress
  • Innovatív superfood, ám sokan még idegenkednek tőle Gasztropress
  • Eddig csak a mesterséges intelligencia kóstolta, mától* az ember is Gasztropress
  • Milyen bort ihatunk a fogyókúra alatt? Kinekeszelma
  • Dining Guide TOP100 – Az idei évtől a legjobbak legjobbjait is díjazzák Gasztropress
  • Ez a különbség a ropi és a sós pálcika között Gasztropress
  • Regisztrálj egy egészségesebb életre! Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.