Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Gyümölcsfeldolgozó épül Szekszárdon

Posted on 2019-04-202019-04-20 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp


Építőipari cég hoz létre gyümölcsfeldolgozó üzemet Szekszárdon, a Dovi-Trade Kft. csaknem 700 millió forintos ráfordítással készülő létesítménye 2020-ban kezdi meg működösét.

    A kft. a vidékfejlesztési program 50 százalékos, 348 millió forintos támogatásával valósítja meg a beruházást – közölte a Radványi-Dudás Andrea cégvezető az MTI-vel.
   

 Tájékoztatása szerint egy 960 négyzetméteres csarnokot építenek, ahol a nyersanyag hűtését, osztályozását, aszalását és csomagolását végzik majd.
   

 Az üzem kapacitása évente 200 tonna alma feldolgozását teszi lehetővé, ami naponta egy tonna gyümölcs aszalását jelenti. Az itt készülő almaszirmot elsősorban a Dél-Dunántúlon, kiskereskedelmi forgalomban tervezik értékesíteni, a nyersanyagot – hagyományos magyar almafajtákat, főként jonatánt – szintén a térség termelőitől szerzik be.
  

  A gyümölcsfeldolgozóval a hatfős építőipari cég négy új munkahelyet teremt.
 

   A 2006-ban alapított társaság jellemzően mélyépítéssel, ezen belül nagy tömegű földmunkákkal foglalkozik, 2017-ben 909 millió, 2018-ban egymilliárd 103 millió forint nettó árbevételt ért el. A társaságnak a múlt évben a legnagyobb projektje a Felső-Tisza menti árvízvédelmi beruházásokban való részvétel volt, 2019-ben az építőipari tevékenységből hasonló nagyságrendű árbevételre számítanak – mondta a cégvezető.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:gyümölcsfeldolgozó üzem

Bejegyzés navigáció

Previous Post: És, ezt tudtad?
Next Post: Az EP élelmiszerbiztonságot fokozó szabályt fogadott el

Kapcsolódó anyagaink

  • Havonta átlagosan 3 ezer forintot költenek otthoni kávézásra a magyarok Gasztropress
  • Négy magyar étterem borlapját díjazta idén a Wine Spectator Gasztropress
  • Pizzériát függesztett fel azonnali hatállyal a Nébih Gasztropress
  • Még izgalmasabb lesz a foci-EB az Auchannal Gasztropress
  • Gönci Barack Vigasságot rendeznek Boldogkőváralján Gasztropress
  • Elég a műanyagból! Üveges szódavízkészítő gép a SodaStreamtől Gasztropress
2023. március
hKscpsv
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Egy nap alatt három primitív sz@rházi 
  • Ismét üres volt a feleslegesen lezárt #KariGeri rakpart
  • A Toyota uralja az elektrifikált járművek eladási toplistáját az Egyesült Államokban
  • Pofátlan(TAN)ítás Budapesten
  • Több mint 15 millió forint bírságot szabtak ki a buszsávot jogosulatlanul használó autósokra
  • Megjelent a New Fossils új dala
  • „Hozzáférés elutasítva”
  • Együttműködés, hatékonyság és lenyűgöző teljesítmény
  • Most vagy először szemüveges?
  • LEO-műholdak
  • Van képünk hozzá (23.03.28.) – Újabb mentőautók beszerzésére nyílt lehetősége a mentőszolgálatnak
  • Van képünk hozzá (23.03.27.) – Lexus ROV
  • Van képünk hozzá (23.03.26.) – Peugeot 508 SW
  • Van képünk hozzá (23.03.25.) – Silk FAW Hongqi S9
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • A Hyundai Palisade gyengén szerepelt az IIHS törésteszten
  • Az internetes csalásokra is felhívja a figyelmet az országos pénzügyi teszt
  • A távoli északon teszteli az Audi a Q6 e-tron szériaközeli prototípusát
  • A gyári BMW-csapattal tesztelt Kovács Bálint
  • A Mazda CX-9 gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Hagyományos ételek kerüljenek karácsonykor az ünnepi asztalra Gasztropress
  • Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés Gasztropress
  • Megkezdődött a táplálkozás és hidratáció nemzetközi hete Gasztropress
  • Különleges koktélversenyt zsűriz Solti Ádám és felesége, Berni Gasztropress
  • Kiderült, hogy szalmonellafertőzés okozta a hajdúsámsoni gyerekek tömeges megbetegedését Gasztropress
  • Tudjuk, mit eszel idén a fánkfesztiválon Gasztropress
  • Csomagolt Kinekeszelma
  • A BiOrganik Kft. visszahívta Naturmind fekete szezámmagját Kinekeszelma

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.