Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Főzz finomat az otthoni tartós élelmiszer készletből és közben támogasd a Magyar Vöröskereszt munkáját

Posted on 2020-03-222020-07-04 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

A Magyar Vöröskereszt, a NoSalty és a Publicis Groupe Hungary közös, ingyenes receptgyűjteménye , tippeket ad arra, hogy az otthon felhalmozott lisztkészletből hogyan lehet minél változatosabb és finomabb ételeket készíteni. Közben a felhasználók támogathatják is Magyarország legnagyobb humanitárius szervezetének koronavírus elleni munkáját.

A fogyasztók aktívan töltik fel az éléskamrát a koronavírus miatti karanténra készülve, és elkezdték az olyan alapélelmiszerek, mint a cukor, a liszt, a rizs, valamint az étolaj betárazását. Mindezt a Nielsen legfrissebb adatai is igazolják: a nemzetközi kereskedelmi láncokban 2020 kilencedik hetében a cukor értékbeli forgalma 178 százalékkal, a liszt értékesítése pedig 168 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest, de nagy tételben vásároltak száraztésztából, rizsből és étolajból is.

De hogy mi lesz a felhalmozott élelmiszerekkel? Ebben segít a Magyar Vöröskereszt, a NoSalty és a Publicis Groupe Hungary együttműködésével megszületett receptgyűjtemény a LISZTESKÖNYV, amely ötleteket ad arra, hogy hogyan lehet a felhalmozott tartós élelmiszerekből változatos, tápláló és finom ételeket készíteni. Az ízletes ebédek elkészítése közben ráadásul támogathatjuk a Magyar Vöröskeresztet is: a könyvben található adományozási linkre kattintva az olvasók lehetőségeikhez mérten tudják támogatni a szervezet működését.

A Vöröskereszt és Vörösfélhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének (IFRC) közös célja 32 millió svájci frank összegű adomány összegyűjtések a koronavírus járvány elleni küzdelemre, ehhez csatlakozott február végén a Magyar Vöröskereszt, mely a befolyt összeget nagyrészt hazai terepen használja fel. A humanitárius szervezet a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítva április 30-ig várja az adományokat. Céljuk legalább tízmillió forint összegyűjtése. Az adományokból befolyó összeget tájékoztatásra, információs kiadványokra, egészségügyi eszközök, védőmaszkok, védőruhák és más védőfelszerelések, valamint fertőtlenítőszerek beszerzésére fordítják. A felajánlások egy részéből történik emellett a szociális ellátás fenntartása, a pszichoszociális segítségnyújtás megszervezése, valamint az adományok logisztikája és az elosztás biztosítása is.

A koronavírussal kapcsolatban további információ érhető el a Magyar Vöröskereszt koronavírussal kapcsolatos tájékoztató weboldalán: http://voroskereszt.hu/koronavirus-tajekoztato-oldal/

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:betegség, egészség, járvány, kór, koronavírus, koronavírus-járvány, kórság, Magyar Vöröskereszt, megelőzés, recept, receptgyűjtemény, receptkönyv, veszély, vöröskereszt

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Nem jelölt allergén összetevő miatt a Lidl visszahívott egy burgonyasnacket
Next Post: Nagy bejelentést tett a prémium élelmiszerbeszállító

Kapcsolódó anyagaink

  • Cél, hogy évről évre egészségesebb ételeket tálaljanak a közétkeztetésben Gasztropress
  • Átadták az Aldi új hűtőraktárát Biatorbágyon Gasztropress
  • Innovációs díjat nyert a Gierlinger Prémium kockázott Bacon Gasztropress
  • Rendkívül gyenge lehet az idei almatermés Gasztropress
  • De, mi lenne a sorsa a Marson talált víznek? Gasztropress
  • Nem jelölt allergén összetevő miatt visszahívtak egy levesport Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Új ingyenes applikáció segíti az autósokat
  • A BMW M divízió már 25 éve szállítja a MotoGP™ hivatalos biztonsági autóját
  • Portugáliában kezdődik a MotoGP új korszaka
  • Közelíti a havi kétszázezres utazásszámot a vasútvillamos forgalma
  • Az autógyártók közül a Toyotának van a legtöbb női vásárlója
  • A streaming hozza a hangfelvételipar legtöbb bevételét
  • Családi hétvége a Városligetben
  • Kezdődik a Reflex5!
  • Meghosszabbították a 16. KAFF nevezési határidejét
  • Parov Stelar Debrecenben
  • Van képünk hozzá (23.03.23.) – Alpine A110 S
  • Van képünk hozzá (23.03.22.) – MG4
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • Van képünk hozzá (23.03.21.) – Bronco
  • Neves társaságba került Alonso a századik dobogós helyezésével
  • A hétvégén tesztelik a biztonsági rendszereket
  • A teszteredmények után az ADAC veszélyesnek tart hét nyári abroncsot
  • A Toyota Highlander így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • Táborfalván tesztelik a Magyar Honvédségben rendszeresített kézifegyvereket
  • A Mustang név “meggyalázása” jól teljesítette IIHS töréstesztet
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Az e-Power után röviden az e-Pedálról is
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Nem mindegy, mit zabálsz! Milyen étel illik a vezetéshez? Gasztropress
  • Csúcstechnológiás grill, ami kis helyen is elfér Gasztropress
  • Cukkinis pulykamelltekercs Gasztropress
  • Sült zöld spárga saláta zöld istennő öntettel Gasztropress
  • Három gyerek mellett fogyott le egy magyar édesanya az applikációnak köszönhetően Gasztropress
  • Itt kapható Budapest legnagyobb gyrosa Gasztropress
  • Negyven százalékkal több üvegházhatású gázkibocsátást okoz a férfiak étrendje, mint a nőké Gasztropress
  • Az éttermek 82%-a kínálja más nemzetek ételeit Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.