Ettore’s Espresso Bar

London legexkluzívabb kávézója, a HR Owen Bugattinál 

· HR Owen Bugatti London hivatalosan is elindította az Ettore’s Espresso Bart a Mayfair bemutatótermében

· A rendszerint csak meghívással üzemelő HR Owen Bugatti új Espresso bárja először nyitja meg a nagyközönség előtt az exkluzív Mayfair-i helyszínt.

· Ettore Bugattiról, a Bugatti alapítójáról elnevezve ez az első eszpresszó bár, amelyet bármely Bugatti márkakereskedésbe beszerelnek világszerte.

· Az elvihető kávék mellett a látogatók megvásárolhatják a The Ettore Shot eszpresszót, amelyet Bugatti szénszálas eszpresszó csészében szolgálnak fel – exkluzív belépést biztosítva a bemutatóterem társalgójába.

· HR Owen Bugatti egyike a két Bugatti kiskereskedőnek az Egyesült Királyságban, és az egyetlen hivatalos Bugatti Kiváló Partner

A HR Owen Bugatti ma bejelentette az Ettore’s Espresso Bar hivatalos elindítását, amely London legexkluzívabb kávézója. A világon elsőként saját presszóbárral rendelkező Bugatti márkakereskedésként, a HR Owen Bugatti, amely általában csak meghívással működik, először nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.

A francia luxusmárka londoni bemutatótermében, a Mayfair állambeli Bruton Street-ben található Ettore’s Espresso Bar találóan a Bugatti alapítójáról és patrónusáról, Ettore Bugattiról kapta a nevét. Ettore olyan ember volt, aki mindenben csak a legjobbat választotta, nem csak a zseniális autóiért, hanem a kerékpárvázakért, borotvákért és zárakért is – ha nem talál olyan terméket, amely megfelelne az elvárásainak, megtervezte saját. Az Ettore’s Espresso Bar az ő képmására készült, csúcskategóriás olasz eszpresszógéppel – Ettore olasz szülőházának mutatója – és egy képzett baristával, aki luxuskávékkal szolgálja fel a járókelőket. A Bugatti egyik legújabb hipersportautó-kínálatának hátterével és a gyönyörűen kidolgozott Bugatti Home Collection bútorokkal teli bemutatóteremmel ez az egyik legkülönlegesebb kávézó Londonban. 

A Cappuccino, az Espresso, a Latte, az Americano, a Flat White és a Macchiato alapanyagai >>>