Érték és Minőség díjat kapott a Gallicoop

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Parlamentben a Gallicoop Klasszik pulykamell terméke. Az ünnepségen a kiváló magyar termékeket és szolgáltatásokat díjazták.

A Gallicoop az ország legnagyobb zárt rendszerű pulykahús-termelő integrációjával rendelkező vállalata, saját maga végzi a pulykahús termeléshez szükséges valamennyi aktivitást. A szarvasi székhelyű vállalat az elmúlt évtizedekben bebizonyította, hogy a minőségi magyar pulykahús piacképes nemcsak idehaza, de szerte a világon.

Az Érték és Minőség elismerés kapcsán Garai András, a Gallicoop marketing vezetője hangsúlyozta:

Az idén 30 éves vállalatunk számára hatalmas elismerésnek számít ez a díj. Reméljük, hogy ezzel az elismeréssel is bizonyíthatjuk termékeink kiemelkedően jó minőségét, növelve vállalatunk ismertségét és presztízsét a fogyasztóink és az üzleti szféra képviselői számára egyaránt. A díjazott Klasszik pulykamell termékünk egy sonkakülönlegesség, amelynek a fehérjetartalma egyedülállóan magas a hazai palettán.”

A Klasszik pulykamell színtiszta, sovány pulykamellhús tökéletesen megfelel a kényelmi termékektől elvárt előnyöknek, hiszen további feldolgozás nélkül tálalható akár főzelékfeltétként, de friss salátához is kiváló alapanyag.

Az elmúlt 30 év alatt a Gallicoop elérte, hogy mára a vállalat és márkanév egyet jelent a megbízható, egészséges és magas minőségű termékekkel. A cég az allergénmentes élelmiszerek fejlesztésére szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni a jövőben, mert úgy gondolják, hogy az innovatív gondolkodás hosszú távon megtérülő befektetés a Gallicoop számára.

A Gallicoop a hazai piac legnagyobb zárt rendszerű pulykahús-termelő integrációjával rendelkező 30 éves múltra visszatekintő vállalata. A Gallicoop évente nyolcezer tonna húskészítményt gyárt, évente 39 ezer tonna élő pulykát dolgoznak fel. A teljes integrációban mintegy 2000 munkavállalónak biztosítanak megélhetést.