Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Katsa

Posted on 2019-09-152019-09-11 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Mint arról korábban már beszámoltunk, Food Loft nyílt az Árkádban.

A Katsában megelevenednek a vidék igazi ízei, és különös hangsúlyt fektetnek a szárnyas alapanyagok rendkívül változatos felhasználására. Az étterem kínálatában nagy szerepet kap a kacsacomb, a kacsamell és -máj, a kacsakolbász, de az étlapról a különböző frissen sült rántott húsok, a cordon bleu és a rántott húsos szendvicsek, vagyis a magyar konyha klasszikusai sem hiányozhatnak. A vendégeket a legmagasabb éttermi minőség és a legfrissebb hazai alapanyagokból készült ételek várják. Minderre pedig a nagysikerű belvárosi Cupákos étterem séfje, Tasnádi Ákos neve a garancia. Ezt még a Nagyi is imádni fogja! 

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:ÁRKÁD, étel, étterem, Food Loft, gastro, gasztro, gasztronómia, gasztrotroll, ital, kinekeszelma, miteszel

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Érték és Minőség díjat kapott a Gallicoop
Next Post: 31 millió palack magyar bort exportál az áruházánc

Kapcsolódó anyagaink

  • Az idén is lesz mangalicafesztivál Debrecenben Gasztropress
  • Folytatódik a Nébih élelmiszerpazarlás elleni programja, a Maradék nélkül Gasztropress
  • Nemzetgazdasági érdek a magyar borok oltalmazása  Gasztropress
  • Kenyér – Reggelire, ebédre, vacsorára Gasztropress
  • Biztosan elmarad az idei Gourmet Fesztivál Gasztropress
  • Fogyókúra, kampányszerűen Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Újabb szakaszokon épülhet a #KariGerikerékpársugárút
  • Két napig újra #KariGeri a rakpart
  • Így jár az M3-as metró hétvégén
  • Beindult a szezon, újra a közutakon a mezőgazdasági gépek!
  • Ismét viharos szélre és porviharokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
  • Kukucs könyvek – Merre vagy, mama?
  • Az európai fogyasztók elsősorban az utazásról, az éttermekről és az új ruhákról mondanak le az infláció hatására
  • Az utóbbi években jelentősen javult a mielóma multiplexben szenvedő betegek kezelése
  • Így segítsük kertünket a tavaszi ébredésben
  • Összefogásra szólított föl a Mohosz elnöke a halállomány védelmében
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • Amikor, nem az utasok szavaznak… Az év légitársaságának választották a Wizz Airt
  • Van képünk hozzá (23.03.23.) – Alpine A110 S
  • Van képünk hozzá (23.03.22.) – MG4
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • A kutyák és az emberek agya hasonlóan dolgozza fel a környezet hangjait – a tesztek alapján
  • A Honda Pilot gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A hétvégén tesztelik a biztonsági rendszereket
  • A teszteredmények után az ADAC veszélyesnek tart hét nyári abroncsot
  • A Toyota Highlander így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Csicseriborsó perecet hívtak vissza a Müller üzletekből Kinekeszelma
  • Az Eucharisztikus Kongresszus süteményének szaloncukor verziója nyerte el Az év szaloncukra 2021 díjat Gasztropress
  • Fókuszban a fenntartható táplálkozás Gasztropress
  • Könyvben is megjelennek a magyar Bocuse-csapatok fogásai Gasztropress
  • Michelin Guide ajánlást kapott az Avalon Ristorante Gasztropress
  • Sült zöld spárga saláta zöld istennő öntettel Gasztropress
  • Az éttermek 82%-a kínálja más nemzetek ételeit Gasztropress
  • Rögös túró – a magyar szuperélelmiszer Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.