Emojik, napsütés és vidámság kíséretében érkezik az új HELL SUMMER COOL!

A minőségi energiaitalok kedvelői már megszokhatták, hogy a nyár közeledtével a HELL ENERGY limitált szezonális ízekkel jelentkezik. A kirobbanóan friss variációk ráadásul mindig egyedi tervezésű, végtelenszer újrahasznosítható aludobozokba töltve kerülnek a polcokra, az egyedi dobozokat gyűjtő rajongók nagy örömére. Az idei HELL SUMMER COOL pikáns rebarbara-eper ízű SUN SMILES és a bodza ízű SUN LIKES most emoji mintás dobozokba zárva dobja fel a legforróbb napokat.

Legyen szó nyaralásról, fesztiválozásról vagy baráti összejövetelekről, a rebarbara-eper ízű HELL SUMMER COOL SUN SMILES garantáltan mosolyt csal az arcodra, a HELL SUMMER COOL SUN LIKES pedig egy valódi like-generátor lesz a megosztott fotóidon.

Új ízek, új csomagolás, de azért van valami, ami nem változik: a 32 mg/100 ml koffein-tartalom és az 5-féle B-vitamin végig veled lesz a nyári pörgésben. Mindezt természetesen tartósítószerek nélkül.

Vedd fel a napszemüveget, irány a vízpart, bonts egy HELL SUMMER COOL-t, és merülj bele az rebarbara-eper és a bodza íz üdítő világába!