Első az egészség, második a sör

A negyedik Belvárosi Sörfesztiválon a sör mellett a higiénia is fókuszba kerül

Hagyjuk magunk mögött az elmúlt hónapok negatívumait és koccintsunk együtt a Belvárosi Sörfesztiválon szeptember 1-6. között a Szabadság téren! 

Higiénia
A rendezvény szervezői a higiéniai alapelvek betartására törekszenek és erre kérik a résztvevőket is. Nem kérnek többet annál, mint amivel mindenhol máshol találkozunk: kézfertőtlenítés, egymás közötti távolság tartása, poharak tisztántartása és a maszk használata. Mindezek betartásához a szervezők kézfertőtlenítő és pohárfertőtlenítő pontokat biztosítanak, továbbá arra kérik a résztvevőket, hogy mindenki a saját poharából fogyassza el sörét.
 
Fesztiválpohár
A belépés a korábbi évekhez hasonlóan idén is ingyenes, azonban a fogyasztás fesztivál pohár megvásárlásához kötött. Idén azonban nem csak kettő, hanem három típusú pohár választható a rendezvényen:

Fesztivál Pohár
Craft Master One és Craft Master Two
A szűkülő száj a maláta és a komló jellegzetes illatait gyűjti össze, a felső kiszélesedés pedig szép habkoronát varázsol sörünk tetejére. Az alsó törés a hab tartósságát növeli. Komlóban gazdag, újhullámos sörökhöz, például APA, IPA típusú főzetekhez ajánlottak.
Ára: 1999 Ft
 
Prémium Fesztivál Pohár: 
Craft Master Bowl
Egy rendkívül elegáns, tulipán alakú söröspohár, profi sörkóstolók által tervezve. A pohár széles alsó részében szabadon áramolhat a sör, amely segít abban, hogy a felső, összeszűkülő szájon keresztül minél több aromát, koncentráltan érezhessen a fogyasztó.
Ára: 2699 Ft
 
Ajándék sör
Érdemes már a fesztivál elején kilátogatni a Szabadság térre, hiszen az első két nap poharat vásárlók számára dobozos sört adnak ajándékba a szervezők amíg a készlet tart.

Kiállítók
A korábbi évek jól bevált tematikája alapján a kiállítók között idén is megtalálhatók lesznek a legnagyobb sörgyárak, mint a Heineken, a Dreher és a Carlsberg, kiemelkedő importőrök, továbbá a magyar kézműves sörfőzdék legjava!
 
A kiállítók listája hamarosan közzétételre kerül Facebook oldalukon!
 
FB oldal: https://www.facebook.com/budavarisorfesztival
Event: https://www.facebook.com/events/478855123069715
Instagram: https://www.instagram.com/sorfesztival/
Promo videó: https://www.youtube.com/watch?v=dCOO5w9NQ-A

http://gasztroll.hu/2020/08/11/tomegben-sorozve-sem-terjed/