Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Először kerül a magyar polcokra készre sült streaky bacon

Posted on 2021-08-142021-08-11 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Már nálunk is elérhető az amerikaiak kedvence

Amerikában már nemzedékek óta közkedvelt, most nálunk is meghonosodhat a készre sült bacon szelet azaz az American Streaky Bacon. Az ínyenc szalonnaszelet sok recept elengedhetetlen kelléke, ám eddig nem volt kapható fogyasztásra kész verzióban.

[envira-gallery id=’10971′]

Ki ne szeretné olykor otthon is elkészíteni éttermi kedvenceit? A kézműves hamburger, a különféle gazdag saláta alapú fogások és club szendvics variációk Magyarországon is népszerűek. Az otthoni ínyenc hamburgerkészítés trendjét a hiper- és szupermarketek is lelkesen kiszolgálják, így már kifejezetten erre a célra készült zsemléket, szószókat, félkész hamburgerpogácsákat, salátákat gazdagító krutonokat is könnyedén találunk a nagyobb élelmiszerboltokban. Ebben a választékban idén nyártól a készre sült, vakum csomagolt, azonnal fogyasztható bacon is elérhető.

Az American Streaky Bacon, 100 százalékban prémium oldalszalonnából készült sült bacon szelet, ami füstös, autentikus, amerikai ízt idéz a tányérunkra. Hasonló termék eddig csak a vendéglátóipari felhasználók számára, nagy mennyiségben volt beszerezhető, de mostantól végre a családi konyhában is könnyedén elérhető.

Az újdonságot Magyarország piacvezető bacongyártó vállalkozása, a Tamási-Hús Kft. fejlesztette és gyártja. Az ő nevükhöz fűződik többek közt a Gierlinger Premium Bacon márka is, amely számos versenyben és összehasonlításban végzett már az élen. Az új American Streaky Bacon alapanyaga ugyanaz a magas minőségű, Magyarországról és az EU-ból beszerzett császárszalonna, amit a cég többi bacon termékében is megtalálhatunk.

Mire használhatjuk?

Szinte nincs olyan, amit ne tehetne finomabbá a Gierlinger American Streaky Bacon. Ajánlják hamburgerekhez, szendvicsekhez, salátákhoz, tojás mellé, de a rakott és göngyölt ételek tökéletes kiegészítője is lehet. Az igazi amerikai életérzéshez a vastagabbra sütött, juharsziruppal leöntött palacsinta tetején is ott a helye. Kiváló választás piknikhez vagy utazáshoz összeállított csomagokban, mártogatós szószokhoz is jó választás vagy egy gyors ebéd része is lehet a munkahelyen vagy az iskolában. Ízlés szerint melegíthető serpenyőben vagy mikrohullámú sütőben, de kibontás után azonnal fogyaszthatjuk szobahőmérsékleten is.

A most piacra kerülő kiszerelés 8-9, nagyjából 10 cm-es szeletet tartalmaz, ami elegendő egy család vagy kisebb baráti társaság számára készülő fogáshoz kiegészítőként vagy önmagában 1-2 adagként. Ez a tálalási alapon számított csomagolási mennyiség segít a konyhai felesleg csökkentésében is, segít visszaszorítani az élelmiszerpazarlást.

Sütés hozzáadott zsiradék nélkül

A baconszeletek sütése, a Tamási-Hús Kft speciális gyártósorán, két teflon szalag között történik a sült bacon saját zsírjában, hozzáadott zsiradék nélkül készül el. Az alapot biztosító sertés császárszalonna kizárólag a sótól és a bükkfa füstöléstől nyer zamatot: nincsenek benne ízfokozók, nátrium glutamát, térfogatnövelők és hozzáadott cukor sem. 

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:American Streaky Bacon, bacon, készre sült, készre sült streaky bacon, streaky, streaky bacon, sült streaky bacon

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Fokozottan vizsgálják a kajszi- és málnapálinkákat
Next Post: Már a nemzeti utalványok is beválthatóak a SPAR teljes hálózatában

Kapcsolódó anyagaink

  • Tájékoztató aloldalt indított a Nébih a termékvisszahívásokról Gasztropress
  • Elkészült a Syngenta modern paradicsom-bemutatóközpontja Gasztropress
  • A különleges ízkombinációk koronázatlan királyával erősít a HELL Gasztropress
  • Fontos az agráriumban dolgozók társadalmi elismertségének növelése Gasztropress
  • A vártnál jobban teljesített, az exportpiacokon jelentős bővülést ért el tavaly a húsipari cég Gasztropress
  • Megduplázza ételízesítőinek gyártókapacitását az Univer Product Zrt. Gasztropress
2023. június
hKscpsv
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
« máj    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Felfrissült a rendőrmotor-állomány
  • A Mercedes-Benz egyesíti a kisteherautók bérlését az autó- és lakóautó-kölcsönzéssel
  • Neuville győzelme a Szardínia-ralin, 45. a magyar kettős
  • A Debrecen Drive kiemelt partnere volt a BMW Group Gyár Debrecen
  • Egymilliós járművezetői bónusz a BKV-nál
  • #magvetőakönyvhéten
  • Ismét sikerrel zárult az idei Bridge to Benefits Mesterkurzus
  • Már az adat sem a régi, avagy újfajta védelem kell az egyre szaporodó információknak
  • A LEGO Group a női futball sztárjaival együttműködve inspirálja a gyerekeket a megállíthatatlan játékra
  • Miért veszélyesek a szürke- és fekete importból származó klímák?
  • A három szabadedzés és az időmérő után a futamot is behúzta Verstappen
  • Van képünk hozzá (23.06.04.) –  Toyota Yaris
  • Verstappen az időmérőt is simán behúzta
  • Verstappené a harmadik is
  • Kezdődjön a játék! Együtt alkot különleges digitális világot az Emirates és az AWS
  • A sikeres tesztidőszak után újabb kétszáz budapesti kukára kerül fedő a madarak miatt
  • Kiiktatta irányítóját egy MI-vezérelt drón egy teszt során
  • Újabb kategóriában ért el elsöprő tesztgyőzelmet a Cybex
  • Hosszú szünet után folytatódik a gravitációs hullámok tesztelése/megfigyelése
  • Több mint 50 ráktípust kimutató vérvizsgálatot teszteltek biztató eredményekkel
  • A Ssangyong Rextonnal is megismerkedtek
  • Nincs megálás! Anita és Sanyi is kipróbálta az OKAI Neon elektromos rollereket
  • Rexton tesztnek indult, OKAI Neon e-scooter próba lett belőle
  • Anita és Sanyi találkozott a Honda CB650R motorral (is) – VIDEÓ
  • Anita és Sanyi a Mazda CX-5-öt is kihagyta…
  • Rextonról röviden
  • Honda CMX1100T Rebel
  • Röviden a Honda CB650R-ről
  • Ismerkedés az OKAI Neon elektromos rollerrel
  • E-Tech Renault Arkana
  • A gyermekkori étkezési szokásaink egész életünkre kihatnak Gasztropress
  • Az Andrássy úton kóstolhatjuk meg a fúziós székely konyha remekeit Gasztropress
  • Valentin-napi pikáns koktélok, amelyek biztos, levesznek a lábadról Gasztropress
  • Túrómousse eperrel Gasztropress
  • Megkezdődött a táplálkozás és hidratáció nemzetközi hete Gasztropress
  • Egész Magyarországra kiterjedő étteremválogatást tesz közzé a Michelin Guide Gasztropress
  • Korpacibere és vetrece az Andrássy úton Gasztropress
  • Nem mindegy, mit zabálsz! Milyen étel illik a vezetéshez? Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.